20 / 04 / 2024

Denizİstanbul ulaşım

Denizİstanbul ulaşım

Yakuplu sahilde konumlanan Denizistanbul içinde bulundurduğu marinasından günün belli saatlerinde kaldıracağı deniz araçlarıyla sakinlerine trafiksiz ulaşım sunmayı planlıyor.

Deniz İstanbul satılık daire!

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapılması planlanan projede daireler 6 etaptan oluşuyor. Proje Taksim'e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Deniz İstanbul satılık daire alanları 553 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Toplam yatırım bedeli 1 milyon dolar olarak belirlenen projede teslimlerin 2021 yılında yapılması öngörülüyor.

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul Projesi Taksim'e 30 kilometre yakınlıkta inşa edilecek. 2021 yılında tamamlanması planlanan proje 1 milyar dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçirilecek.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

Denizistanbul sakinlerine özel deniz ulaşımı!

Yakuplu sahilde konumlanan Denizistanbul içinde bulundurduğu marinasından günün belli saatlerinde kaldıracağı deniz araçlarıyla sakinlerine trafiksiz ulaşım sunmayı planlıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım!

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Maltepe Cevizli Mahallesi'nde bulunuyor. 32 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projede yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Beylikdüzü, Yakuplu'da hayata geçiriliyor. Mercan etabının 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan projede 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin Mercan Konakları etabında 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi tiplerle tasarlandığı proje toplam 4 bin 500 konuttan oluşuyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisi Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım!

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Dairelerin minimum 60 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede satışlar devam ediyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım!

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 7 blok halinde inşa edilen projede banka kredili 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Denizİstanbul ulaşım Haberi

Denizİstanbul ulaşım

Para dergisinin emlak ekinde yer alan habere göre; Keleşoğlu inşaat imzasıyla İstanbul Yakuplu’da yükselen Denizistanbul projesi; Kalyon Evleri, Mercan Evleri ve Marina Konakları olarak adlandırılan farklı dizaynları bir araya getiriyor. Kendi marinasını da içinde barındıran Denizlstanbul'daki Kalyon Evleri'nde yaşam başlarken; Mercan Evleri ve Marina Konakları'ndaki teslimatların ise 2017 Kasım ve Aralık aylarında başlaması planlanıyor. Üç konut bölgesindeki satışlar ise devam ediyor. Konum olarak Büyükçekmece ile Küçükçekmece Gölleri arasında yer alan Denizistanbul, ulaşımda yaşanması muhtemel aksaklıklara ise kendine özgü çözümler getiriyor. Shuttle hizmeti ile sakinlerine günün belirli saatlerinde düzenli bir ulaşım imkânı sunan Denizistanbul, farklı bir ulaşım projesiyle de adından söz ettiriyor. Trafiğin yoğun olduğu zamanlarda shuttle ya da farklı ulaşım araçlarını kullanmak istemeyen sakinleri için kendi marinasından günün belli saatlerinde...