17 / 04 / 2024

denizli icra müdürlüğü

denizli icra müdürlüğü

Denizli 3. İcra Müdürlüğü Denizli merkez Salihağa köyündeki imar dışı tarım arazisi vasıflı taşınmazı açık artırma ile satışa çıkardı.

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 49.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çakmak, Saruhan ve Kale mahallelerinde bulunan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 49 milyon 540 bin 772 TL olarak belirlendi. 

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yapım ihalesi tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarlık 2014/ 54637 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

Denizli İşkur İl Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı Haziran'da bitecek!

Yapımına geçen yıl temmuz ayında başlanan Denizli İşkur İl Müdürlüğü Hizmet Binası projesinin inşaatı bu yıl haziran ayı sonunda tamamlanacak. İnşaat şu anda yüzde 70 seviyesinde...

Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'ne enerjik bina yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü Enerji Verimliliği ve Tesisat Dairesi Başkanlığından Şube Müdür Vekili Namık Sandıkcı "Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yeni il binasını enerji verimliliğine göre projelendireceğiz” dedi

Aydın PTT Başmüdürlüğü Denizli'de 6 lojman satıyor!

Aydın PTT Başmüdürlü, Denizli ili Merkez ilçesi, Şirinköy- Karataş Mevkii, Bahçelievler Mahallesinde bulunan 6 adet lojmanın satışını kapalı zarf artırma usulü ile 402 bin TL'ye ihale edecek.

Tuzla İcra Müdürlüğü 3 milyon 459 bin liraya taşınmaz satıyor!

Tuzla İcra Müdürlüğü Tuzla Merkez mahallesi Oraganize Sanayi Bölgesi'nde yer alan tarla vasıflı taşınmazı açık artırma ile satışa çıkardı.

İzmir 13. İcra Müdürlüğü 1 milyon 175 bin liraya tarla satıyor!

İzmir 13. İcra Müdürlüğü İzmir Bornova'daki Kazımdirik Mahallesi Eski İzmir Yolu mevkiinde bulunan tapunun 461 ada, 23 parselinde kayıtlı 614 metrekare tarla vasıflı taşınmazı açık artırma ile satışa çıkarıyor.

Ankara 23. İcra Müdürlüğü açık artırma ile dükkan satıyor!

T.C. Ankara 23. İcra Müdürlüğü Çankaya ilçesinde yer alan dükkanı açık artırma ile satışa çıkardı.

Çorlu 2. İcra Müdürlüğü açık artırma ile arsa satıyor!

Çorlu 2. İcra Müdürlüğü borçtan dolayı ipotekli bulunan Misinli köyündeki taşınmazı satışa çıkardı.

Beykoz İcra Müdürlüğü'nden satılık 3 konut ve bir arsa! 3 milyon 516 bin TL'ye!

Beykoz İcra Müdürlüğü Göksu Mahallesi Nişangah Caddesi üzerindeki aynı ada içinde yer alan üç konut ve bir arsayı satışa çıkardı

Kemalpaşa İcra Müdürlüğü'nden satılık prefabrik konut! 4 bin TL'ye!

Kemalpaşa İcra Müdürlüğü, 20 metrekarelik prefabrik evi 4 bin lira muhammen bedelle satışa çıkardı

Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü"nden satılık 14 konut!

Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Denizli-Aydın-İzmir Karayolu üzerindeki sitede bulunan 14 konutunu satmak üzere ihale düzenledi

Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü"nden satılık 14 konut!

Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Denizli-Aydın-İzmir Karayolu üzerindeki sitede bulunan 14 konutunu satmak üzere ihale düzenledi

denizli icra müdürlüğü Haberi

denizli icra müdürlüğü


Denizli merkez Salihağa köyü Değirmen mevkiindeki 407 bin 650 metrekare büyüklüğündeki imar dışı tarım arazisi vasıflı taşınmaz borçtan dolayı 844 bin 766,66 liraya açık artırma ile satışa çıkarıldı.


Sulama kanalı bitişindeki arazi köye yakın tren yolu cepheli olma özelliğine sahip. Kuzeyinde çürüksü Menderes nehrinin bulunduğu arazinin 9 kademeli bölümünde halihazırda pamuk ekili iken 2 kademe bölümünde ise mısır ekili. 


Arazinin açık artırma usulu satışı ilk olarak 2 Kasım 2012 tarihi 14.00-14.05 saatleri, 2. satış günü 12 Kasım 2012 14.00-14.05 saatleri olararak belirlenirken, satış Denizli Adliye Sarayı 23. nolu Gayrimenkul satış odasında yapılacak.


Detaylı bilgi için