26 / 04 / 2024

denizli ikinci güney şelalesi

denizli ikinci güney şelalesi

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Güney Şelalesi' nde meydana gelen heyelandan sonra yapılan haberlerle ziyaretçi sayısının önemli derecede arttığını belirterek, bütün sosyal alanlar burada oluşturulacak" dedi....

Güney Koreli yatırımcılar nükleer yatırım için Türkiye’yi tercih etti

Güney Koreliler, nükleer yatırım için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin ikinci nükleer santrali konusunda düşünülen Sinop için görüşme yapan Güney Koreliler Türkiye’ye gelecek.

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir? Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir ve Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

TOKİ Denizli Güney başvuruları için geri sayım başladı! İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022!

TOKİ Denizli Güney başvuruları 20 Haziran tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022...

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Güney'e 118 yeni konut!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 9 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Güney kura sonucu 2020...

TOKİ Denizli Güney 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi kapsamındaki konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

Denizli Güney TOKİ kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Denizli Güney kuraları 28 Nisan'da çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi 28 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Denizli Güney'e TOKİ evleri ve otogar müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Denizli’nin Güney ilçesinde girdiği seçimi kazanan Halil Ayhan, “Bizden hizmet bekleyen, sorunlarına çözüm isteyen, refah ve huzurunun artmasını arzulayan vatandaşlarımız için çalışacağız” diye konuştu.

Denizli Güney'deki sel felaketinin izleri siliniyor!

Denizli Güney'de yaşanan sel felaketinin yaraları Denizli Büyükşehir Belediyesi, Güney Belediyesi ve devletin tüm kurumlarıyla birlikte sarılıyor.

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Denizli İli, Güney İlçesi, Yeni Mahallesi'nde toplamda 118 adet yeni konut inşa edecek.

denizli ikinci güney şelalesi Haberi

denizli ikinci güney şelalesi


Demir ve beraberindeki heyet, Türkiye'nin sayılı tabiat anıtlarından Güney Şelalesi'nde inceleme yaptı. Vali Demir, Güney Şelalesi'ndeki düzenleme çalışmalarını yerinde görmek için düzenlediği teknik gezide yıkılan ve yeni oluşturulan alanda inceleme yaparak bilgi aldı.


Demir, inceleme sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, şelalenin 13 Mayıs'ta heyelan sonucu yıkıldığını hatırlattı.


Heyelandan sonra Denizli Valiliği, Pamukkale Üniversitesi ve Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonun desteği ile teknik çalışmanın başladığını ifade eden Demir, şöyle konuştu:


"Yıkılan şelalenin yanında tespit edilen alanda ikinci bir şelale için su verildi. Fakat su verilmesi sırasında burada yapılan çalışmada eski yerinde su verilebileceği uzmanlar tarafından uygun görüldü. Şu anda da eskiye yakın bir görüntü oluşmaya başladı. Heyelandan sonra çıkan haberlerle Türkiye kamuoyuna taşınmasından sonra burada ziyaretçi sayısında önemli derecede artış oldu. Şu anda gezinti fiziki...