19 / 04 / 2024

Denizli jeotermal alan kamulaştırma kararı 2015

Denizli jeotermal alan kamulaştırma kararı 2015

Denizli'de 28 numaralı jeotermal kaynak işletme ruhsat sahasında yapımı devam eden jeotermal enerjiye dayalı santral çalışmaları kapsamında bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli OSB’de kiralık alan kalmadı!

Geçen yıl Denizli OSB’nin alanını 684 bin metrekare büyüttüklerini aktaran Bölge Müdürü Ahmet Taş, "Bu parselleri alan sanayiciler yatırım yapmaya başladı. 2021, bölgemiz için yatırım yılı olacak" dedi.

Denizli Buldan'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Denizli İli, Buldan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli Çameli'nde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Denizli ili, Çameli ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli Karagöl'de doğan sit alanı kesin olarak korunacak!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi'nde bulunan Karagöl potansiyel doğan sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli OSB'deki yeşil alanın inşaata açıldığı iddiası TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli OSB içerisinde bulunan bir yeşil alanın inşaata açıldığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Denizli Karahayıt teslimleri sona erdi!

258 konutluk TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan dairelerin teslimleri bugün sona erdi.

Europtec Cam'dan Denizli'ye 3. tesis!

Dünyanın 10 büyük holdingi arasında yer alan İsviçreli Trösch Grubu'na bağlı Europtec Cam A.Ş, Denizli'de Hacıeyüplü mahallesindeki iki büyük tesisinin ardından üçüncü büyük yatırımını tamamladı.

Gebze Denizli Göleti'nin gövdesi yükseltilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesindeki organize sanayi bölgeleri ile üst kesimlerinde yer alan mahallelerin içmesuyu ihtiyacının bir kısmını karşılamak için kullandığı Denizli göleti gövdesinin yükseltilmesi için çalışmalara başladı.

TOKİ Denizli Karahayıt konut teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan 258 adet konutun teslim işlemleri bugün başlıyor. TOKİ Karahayıt projesinde teslimler 28 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecek.

DESKİ, Denizli'de 2500 kilometre hat döşeyecek!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, 5 milyon lira yatırımla 7 yeni aracı daha filosuna kattı. 3 hafta önce 7 milyon liraya 20 yeni araç alan Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, 7 yeni aracı daha filosuna aldı.

Denizli'de icradan 3.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Denizli 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Denizli Pamukkale İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 906 bin TL olarak belirlendi.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Denizli Serinhisar şantiye alanına dönüşüyor!

Belirli bir plan dahilinde sürdürülen projelerin bir bir devreye girmesiyle birlikte Denizli Serinhisar şantiye alanına dönüşüyor.

Denizli jeotermal alan kamulaştırma kararı 2015 Haberi

Denizli jeotermal alan kamulaştırma kararı 2015
Denizli ili sınırları içerisinde yer alan 28 numaralı jeotermal kaynak işletme ruhsat sahasında yapımı devam eden jeotermal enerjiye dayalı santral çalışmaları kapsamında kaynaktan çıkarılacak akışkanın santrale taşınması amacıyla tesis edilecek boru hatlarının geçişi ile sondaj için ihtiyaç duyulan bazı taşınmazların Denizli Valiliği (Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı) tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.


Karar için