27 / 04 / 2024

Denizli Kale üniversite

Denizli Kale üniversite

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde inşaatı yarım kalan üniversite binasının inşaatını tamamlayacaklarını belirtti

TOKİ Denizli Kale 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Kale’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Kale’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi...

Denizli'de 48.1 milyona satılık 12 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Denizli ili, Çakmak, Kayaköy, Saruhan ve Kale ilçelerinde yer alan 12 arsayı 48 milyon 30 bin 572 TL'ye satıyor...

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 49.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çakmak, Saruhan ve Kale mahallelerinde bulunan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 49 milyon 540 bin 772 TL olarak belirlendi. 

Denizli'de 11.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Kale ve Şirinköy'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli Kale Meslek Yüksekokulu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kale Meslek Yüksekokulu'nu tamamlayarak hizmete açtı.

Kale Meslek Yüksekokulu binası yeni döneme yetişecek! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kale ilçesinde yapımı devam eden üniversite binasını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerini söyledi.

Denizli Kale Üniversitesi yeni döneme yetişecek!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde kaba inşaatı tamamlanan üniversite binasını yeni döneme yetiştireceklerini müjdeledi.

Denizli Kale'ye üniversite müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde inşaatı yarım kalan üniversite binasının inşaatını tamamlayacaklarını belirtti

Denizli’deki üniversite binasını Belediye bitirecek!

Denizli’nin Kale ilçesi’nde inşa edilen yüksekokul binası, Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirilecek. Binanın kısa sürede tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Muğla Muslugüme Köprüsü çöktü!

Denizli – Kale kıyı mahalleleri ile Muğla – Menteşe kıyı mahallerini birleştirecek olan Muslugüme Köprüsü, teknik hatalar yüzünden hizmete açılmadan çöktü.

Denizli'de sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ve Tavas ilçelerinde 121 Dev Proje ile başlatılan Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını inceledi.

Kale Belediye Başkanlığı'ndan 3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Kale Belediye Başkanlığı, Denizli Kale İlçesi Cevherpaşa Mahallesi'nde üç milyon sekiz yüz yirmi üç bin beş yüz TL sermaye bedeli ile kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Denizli Kale üniversite Haberi

Denizli Kale üniversite


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde inşaatı yarım kalan üniversite binasını Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tamamlayacaklarını müjdeledi. Kale ilçesinde düzenlenen AK Parti Kale İlçe Kongresi'nde açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Denizli'de ilk kez yapacağı bir yatırımın müjdesini verdi. Konuşmasının başında 15 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında yaşananlara değinen Başkan Zolan, "15 Temmuz'da FETÖ hainlerinin ülkemizi paramparça etme girişimi çok şükür sizlerin sayesinde, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde püskürtüldü. Kale de bayrağına, devletine, milletine, vatanına sahip çıktı, en önde yer aldı. Allah'ım hepinizden razı olsun" dedi. 


Zolan sözlerine şöyle devam etti; "İlçemizde üniversite yerleşkesinin kurulacağı Kale Meslek Yüksekokulu inşaatı yarım kaldı, tamamlanmadı. Bugüne kadar üniversite ile ilgili bina ve inşaatlarda herhangi bir ilçede Denizli Belediyesi veya Denizli Büyükşehir...