29 / 03 / 2024

Denizli Karahayıt toki kura başvuru süresi

Denizli Karahayıt toki kura başvuru süresi

TOKİ Denizli Karahayıt'ta 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Projede 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Denizli Karahayıt Evleri kura çekilişi detayları...

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Emin Karahayıt, Onur Karahayıt ve Erkin Karayhayıt ortaklığında kuruldu.

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir? Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir ve Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Denizlili esnafa icra yağıyor! 

Denizli’de hem yerli hem de yabancıların göz bebeği olan Pamukkale’nin yanı başındaki Karahayıt’ta ödemelerini yapamayan esnafa icra yağıyor.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Denizli Güney TOKİ kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Denizli'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

TOKİ Denizli İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesini 12 Şubat 2020 tarihinde yapacak.

Denizli Kayaköy TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesinde yer alan 205 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Denizli Acıpayam TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ tarafından Denizli'nin Acıpayam ilçesinde satışa sunulan 363 konuta başvurular devam ediyor. Yeni projede konutlardan 197'si alt gelir grubuna yönelik 2+1 nitelikte, 166'sı ise orta gelir grubuna yönelik 3+1 nitelikte inşa ediliyor...

Denizli'de tünel inşaatı çöktü, bir işçi hayatını kaybetti!

Denizli'nin Honaz ilçesinde tünel inşaatının çökmesi sonucu yaşamını yitiren işçi Ahmet Türkmenoğlu'nun cenazesi, memleketi Osmaniye'de defnedildi.

Denizli Acıpayam TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam projesinde yer alan 170 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Karahayıt Mahallesi'nde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı 2019'da tamamlanacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, inşaatta incelemelerde bulundu.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli Karahayıt toki kura başvuru süresi Haberi

Denizli Karahayıt toki kura başvuru süresi

TOKİ Denizli Karahayıt daire satış fiyatları 85 bin 436 TL ile 249 bin 964 TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede peşinat olarak minimum 8 bin 544 TL alınıyor. 


Denizli Karahayıt TOKİ Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks şeklinde dizayn edildi. Projede 534 TL taksitlerle daire sahibi olabilmek mümkün. 


TOKİ Denizli Karahayıt Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinatta kalan tutar için 96 ay, yüzde 10 peşinatta kalan tutar için 108 ay, yüzde 25 peşinatta ise kalan tutar için 120 ay vade uygulanıyor. 

TOKİ Denizli Karahayıt Evleri kura çekilişi detayları!

258 tane dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Denizli Karahayıt'ta hak sahibi belirleme kurası 26 Ocak 2016 tarihinde çekilecek. Projede başvurular 15 Ocak 2016 tarihinde kadar T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından kabul...