25 / 04 / 2024

Denizli merkezde ev yapacak arsa kalmadı

Denizli merkezde ev yapacak arsa kalmadı

Denizli Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Arslan, şehir merkezinde konut yapacak arsa kalmadığını dile getirdi. Kentsel dönüşümle eski evlerin yıkılarak yenisinin yapılmasının talebi karşılamıyor dedi...

Denizli Pamukkale'de ev ve arsa satılacak! İhalesi 19 Nisan'da!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan ev ve arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Pamukkale Belediyesi'nden satılık ev ve arsa fırsatı!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Pamukkale'de ev ve arsa satacak. Merakla beklenen ihale 16 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli projesi için tarih belli oldu! Tam 448 yeni konut geliyor! 

Dar gelirlileri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı, Denizli projesi için de start verdi. İşte TOKİ Denizli projesi detayları...

Pamukkale Belediyesi ev, arsa ve tarla satıyor! Sakın kaçırmayın!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Deliklitaş ve Pamukkale mahallelerinde yer alan ev, arsa ve tarlaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ Denizli'de 2.500 TL taksitle ev satıyor! Ev almak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli'de 2.500 lira taksitle konut satıyor... İşte detaylar...

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

TOKİ Denizli Serinhisar başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileileri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Denizli Serinhisar başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ'nin Denizli Serinhisar projesinde toplam 23 adet konut yer alıyor. Proje için başvurular bugün itibariyle başladı.

Denizli Bekilli TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Dar gelirlileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli projesinde yer alan 6 adet konut için başvurular başladı.

Kızının dersleri için internet olan yere ev inşa etti!

Denizli'nin Buldan ilçesinde yaşayan Bilal Başol isimli vatandaş yaşadığı yerde internet çekmediği için internet olan yere ev inşa etti. 

Denizli'deki Atatürk Konağı restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 700 yıllık Germiyanoğulları Hamamı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli ziyaretinde konakladığı ev için yürüttüğü restore çalışmalarında sona geldi. 

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Denizli'de prefabrik ev dolandırıcılığı iddiası!

Denizli Acıpayam'da aralarında depremzedelerin de yer aldığı 30 kişi, prefabrik ev yaptırmak amacıyla para verdikleri kişi tarafından dolandırıldıklarını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Denizli merkezde ev yapacak arsa kalmadı Haberi

Denizli merkezde ev yapacak arsa kalmadı

Denizli Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Arslan, şehir merkezinde konut yapacak arsa kalmadığını dile getirdi. Kentsel dönüşümle eski evlerin yıkılarak yenisinin yapılmasının talebi karşılamadığını söyleyen Arslan, belediyelerin arsa üretecek çalışmalar yapması gerektiğini belirtti. Sanayi, ticaret ve üretim şehri, tekstil ve konfeksiyonun başkenti Denizli'nin göç alan bir il olduğunu dile getiren Arslan, "Denizli'de kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor. Ev kiraları 400 liradan başlıyor. Arsa sıkıntısı giderilmez yeni yerler imara açılmaz, konutlar yapılmazsa, arz talep dengesi bozulacak. Kiralar yükselebilir" dedi. 



Yeni...