23 / 04 / 2024

denizli otogarı

denizli otogarı

Denizli'nin en büyük projesi olarak gösterilen ve kısa süre sonra hizmete açılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan işyerleri için yapılan ihalede işyerlerinin neredeyse tamamına yakın bir bölümü Denizlili firma ve şahıslar tarafından kiral

Denizli Güney'e TOKİ evleri ve otogar müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Denizli’nin Güney ilçesinde girdiği seçimi kazanan Halil Ayhan, “Bizden hizmet bekleyen, sorunlarına çözüm isteyen, refah ve huzurunun artmasını arzulayan vatandaşlarımız için çalışacağız” diye konuştu.

Denizli Çal'a otobüs terminali geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz ve Çameli'nin ardından Çal ilçesine de otogar inşa etmek için çalışmalara başladı.

Denizli Honaz'a otogar müjdesi!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Honaz'a yeni bir ilçe otogarı kazandırıyor.

Denizli Çal'a otogar müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal ilçesini ziyaret etti. Zolan ziyarette Çal’da ilçeye kazandırılacak otogar ve arıtma tesisi ihalesinin gerçekleştiğini söyledi.

Denizli Tavas Otogarı, belediyeye devredildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Belediyesi ile bir protokol imzalayarak, 3 yıl süreyle ilçe otogarını Tavas Belediyesine devretti.

Denizli'ye 3 yeni otogar!

Vatandaşların daha rahat ve konforlu seyahat etmesine imkan sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında Çameli, Çal ve Honaz ilçelerine de modern otobüs terminalleri yapacak.

Sarayköy Otogarı hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı ile itfaiye binası ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Sarayköy Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı toplam 39 yatırımın toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı

Sarayköy otogarı için geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Sarayköylülere söz verdiği ve geçen mayıs ayında temeli atılan otogar için geri sayım başladı.

Sarayköy Otogarı'nın yüzde 55'i tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Sarayköylülere söz verdiği ve geçen mayıs ayında temeli atılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı'nın yapımı tüm hızı ile devam ediyor, otogarın yüzde 55'i tamamlandı...

Denizli Sarayköy İlçe Otogarı'nda sona gelindi!

Geçtiğimiz Mayıs ayında temeli atılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı'nın yapımı devam ediyor.Daha modern bir otogar kazandırmak için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını sürdürüyor.

Denizli Sarayköy'e yeni otogar yapılacak!

Denizli Büyükşehir Belediye tarafından temeli atılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı’nın yapımı tüm hızı ile devam ediyor. Sarayköy Otogarı’nda fiziki gerçekleşmenin yüzde 55 olduğu belirtildi.

Denizli Sarayköy İlçe Otogarı’nın yüzde 55'i tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye tarafından temeli atılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı’nın yapımı tüm hızı ile devam ediyor. Sarayköy Otogarı’nda fiziki gerçekleşmenin yüzde 55 olduğu belirtildi.

Denizli Sarayköy ilçe otogarının temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 30 Mart seçimlerinden önce Sarayköylülere söz verdiği "Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı"nın temel atma töreni yapıldı.

denizli otogarı Haberi

denizli otogarı


Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan 82 işyeri için yapılan ihalede 71 işyeri kiraya verildi.


Denizli'nin en büyük projesi olarak gösterilen ve kısa süre sonra hizmete açılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan işyerleri için yapılan ihalede işyerlerinin neredeyse tamamına yakın bir bölümü Denizlili firma ve şahıslar tarafından kiralandı. 82 işyeri için yapılan ihalede 71 işyeri kiraya verilirken kalan 11 işyeri ise yasa gereği 9 Ocak 2014 tarihine kadar muhammen bedel üzerinden pazarlık usulüyle kiraya verilecek.


Yapılan ihaleye katılımın oldukça yoğun olduğunu dile getiren ve ihale sonucu işyerlerinin büyük bir çoğunluğunun Denizlili firma ve şahıslar tarafından kiralandığını belirten Belediye Başkanı Osman Zolan, "Türkiye'nin en büyük ulaşım komplekslerinden biri durumunda olan Şehirlerarası Otobüs Terminalimizde ihaleye katılan tüm firma ve şahıslara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür...