19 / 04 / 2024

Denizli Özel İdare İşhanı yıkım

Denizli Özel İdare İşhanı yıkım

Denizli kent merkezinde bulunan Özel İdare İşhanı'nın yıkımına başlandı. Gazi Bulvarı ile Enverpaşa Caddelerinin kesiştiği alanda bulunan binanın yıkımı depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle başlamıştı.

Denizli Özel İdare İşhanı yıkılıyor!

Denizli’de depreme dayanıksız olması sebebiyle tehlike yaratan Özel İdare İşhanı’nın yıkım çalışmaları hızlı bir şekilde yapılıyor.

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak!

Çanakkale İl Özel İdare, Çanakkale Cevatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Şubat 2023 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Arsa alacaklara müjde! Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa satışta! Sakın kaçırmayın...

Nevşehir Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa ve 2 adet tarla İl Özel İdare'den satışa sunulacak. İhale, Nevşehir İl Özel İdaresi Zübeyde Hanım Caddesi No:59 İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binası yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' şeklindeki aramada ilk sırada çıkan Kahramanmaraş'taki 18 katlı İl Özel İdare binasının yıkımı başladı. Kasım'da gerçekleştirilen ihaleyi 6 milyon 600 bin  TL teklifle kazanan müteahhit firma, binanın yıkımı için start verdi.

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'taki İl Özel İdare Binası'na 30 milyon TL teklif!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak yapılan aramada ilk sıralarda çıkan 18 katlı Kahramanmaraş İl Özel İdare Binası'nın tadilatı için 30 milyon TL teklif geldi. 

'Dünyanın en saçma binası'na talip çıktı!

Google'da 'dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada çıkan yapılardan olan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılması kararı alınan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi'ne 30 milyon TL ile talip çıktı.

Kahramanmaraş'taki 'Dünyanın en saçma binası' yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arandığı zaman ilk sırada çıkan yapılardan olan Kahramanmaraş'ta bulunan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, binanın yerine şehir meydanı yapılacağından bahsetti.

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

Bolu'da kaçak yapı avı!

Bolu'da, yaylalarda kaçak yapıldığı tespit edilen 5 yapının yıkımı gerçekleşti. Yıkım çalışmaları Dörtdivan İlçe Özel İdare ekipleri tarafından 3,5 saatte tamamlandı.

Bingöl Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl'de Düzağaç İl Özel İdare karşısında bulunan yaklaşık 3 bin ailenin yaşadığı Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor.

Antalya İl Özel İdare Binası'nın yıkımı için onay bekleniyor!

Taşıyıcı kolonu patladığı için tahliye edilip uzun süre tartışıldıktan sonra yıkılan İl Özel İdare Binası’nın davası 6 yıldır devam ediyor. Olmayan bina için karar Danıştay’da bekliyor.

Denizli Özel İdare İşhanı yıkım Haberi

Denizli Özel İdare İşhanı yıkım

Denizli Saraylar Mahallesi’nde 1979 yılında inşa edilen Özel İdare İşhanı'nın yıkımına başlanıldı. Depreme dayanıksız olması sebebiyle yıkılan bina da çalışmaların 1 hafta içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Denizli Bülten Gazetesi'nde yer alan habere göre, depreme dayanıksız raporu verilen 9 katlı binanın Tapu Bölge Müdürlüğü, İdare Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri yeni yerine taşınmıştı. 

Mülkiye İl Özel İdaresi’ne ait olan ve sonra Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen işhanının yıkımı tamamlanıyor. 16 bin metrekare kapalı alana sahip binanın yıkım işini üstlenen firma çalışmaları kısa sürede tamamlamayı planlıyor. 

Yıkımı denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şu açıklamalarda bulundu: “Bu yıkımla birlikte amacımız şehrin merkezinde nadir bulunan hem tarihi hamamı restore edip hem de Atatürk Etnografya Müzesi'ni de ortaya çıkararak gelecek nesillere ulaştırmak. Şehrimizin merkezinde bulunan depremsellik anlamında riskli, fonksiyonunu yitirmiş,...