28 / 03 / 2024

denizli sarayköy satılık arsa

denizli sarayköy satılık arsa

Sarayköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gerali Mahallesi'ndeki 3 arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 7 Şubat'ta yapılacak..

Denizli'de satılık gayrimenkuller: 300 bin liraya!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü'nden: Denizli'de bulunan 2 adet gayrimenkul 5 Mart 2013 ve 6 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalelerde satışa çıkacak

Denizli'de 2 adet gayrimenkul: 300 bin liraya!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünden: Denizli'de bulunan iki adet gayrimenkul 5 Mart ve 6 Mart tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Denizli Aqua City satılık ev!

Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Denizli Aqua City satılık ev tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Denizli Aqua City satılık daire!

Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede 900 adet daire yer alıyor. Denizli Aqua City satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Concord İstanbul Kadıköy satılık daire!

Concord İstanbul Kadıköy satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 1.175 adet konuttan oluşan projede satışlar devam ediyor.

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire!

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 4 blok halinde yükselecek proje konut, otel, dükkan ve ofislerden meydana geliyor.

Selenium Retro Ataköy satılık daire!

Selenium Retro Ataköy satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor. Ön talep süreci devam eden projede firma bünyesinde 18 ay vade imkanı sağlanıyor.

Business İstanbul Kadıköy satılık!

Business İstanbul Kadıköy satılık ofis alanları 79 metrekareden başlıyor. Tamamı peşin alımlarda yüzde 3 indirim yapılan proje toplam 6 blok halinde inşa ediliyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık!

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık daire alanları 62 metrekareden başlıyor. Toplamda 446 adet daire ve 34 adet mağazadan oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık!

Satış süreci devam eden Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık daire alanları 122 metrekareden başlıyor. Erkan İnşaat imzası ile inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Gülpark Suits Sefaköy satılık daire!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

5.Levent Alibeyköy satılık daire!

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başladığı projede 2 adet okul, 2 adet cami bulunuyor. 5.Levent Alibeyköy satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

5. Levent Alibeyköy satılık!

5. Levent Alibeyköy satılık daire alanları 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Lansmana özel ayrıcalıklı fiyatlar ile satışlarına devam eden proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında yükselen projede villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak dizayn edildi. Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev teslimleri 2017 yılı olarak planlandı.

denizli sarayköy satılık arsa Haberi

denizli sarayköy satılık arsa

Sarayköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Gerali Mahallesi'ne bağlı Sivrice Mahallesi'ndeki 3 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 7 milyon 712  bin 370 TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 7 Şubat'ta gerçekleşecek.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Sarayköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden:


1 - Yukarıda özellikleri yazılı taşınmazların satış ihalesi Encümen kararına istinaden 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36’ncı maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile hizasında gösterilen gün ve saatte Sarayköy Belediyesi Belediye Meclis salonunda ve Encümen huzurunda yapılacaktır.

2 - İhaleye ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri içinde Sarayköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir ve bedelsiz olarak temin edilebilir.

3 - İhaleye katılabilmek için; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen niteliklere haiz olmak ve anılan kanunda açıklanan...