25 / 04 / 2024

denizli spor kompleksleri

denizli spor kompleksleri

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımları denetleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Denizli'de stadyum inşası için çalışmalar başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli'de inşa edilecek stadyum inşası alanında incelemelerde bulundu.

Denizli Honaz Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Denizli Çivril Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede inşa ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Denizli Tavas Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Açılışta, geleceğin sporcularının bu tesislerde yetişeceği belirtildi. 

Denizli Büyükşehir'den Tavas'a dev spor kompleksi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamlandı. 

Denizli Tavas Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

Denizli Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce inşaatlarını tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Denizli Anafartalar-Dokuzkavaklar Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yapımına devam ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlandı.

Denizli Karahasanlı-Çakmak Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirileceğini açıkladığı 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı.

Denizli İncilipınar Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla hizmete açıldı.

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Denizli Merkezefendi'de kamu binalarına halk oylaması!

Denizli Merkezefendi'de kamu binalarının ne amaçla kullanılacağı halk oylamasıyla belirlendi. Halk oylamasında vatandaşlara "Pazaryeri", "Kütüphane", "Spor Merkezi" ve "Diğer" seçeneği sunuldu.

23 şehre 25 stadyum projesine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

23 şehre 25 stadyum projesi kapsamında on ilde inşaatı tamamlanıp kullanıma sunulan spor kompleksleri mecliste konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a 8 soru sordu..

denizli spor kompleksleri Haberi

denizli spor kompleksleri

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin tamamlanan ve devam eden projelerini denetlemek üzere Çivril ilçesini ziyaret etti. Başkan Zolan'ın ilçe ziyaretine Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale de eşlik etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilk olarak Çivril Belediyesini ziyaret eden Başkan Osman Zolan burada gerçekleştirdiği konuşmada, Çivril’in gerek merkezi yatırımlarla, gerekse Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarıyla bambaşka bir kimliğe ulaştığını belirtti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 19 ilçe ve 622 mahalleye hizmet verdiğini dile getiren Başkan Osman Zolan, "Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Çivril Belediyemizin yaptığı hizmetlere baktığımızda; Çivril, Çivril olalı böyle bir hizmet ve yatırım görmemiştir” diye konuştu.

“Denizli’de...