20 / 04 / 2024

denizli toki evleri

denizli toki evleri

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Elazığ depreminde devletin afete karşı hazırlıklı olduğunu kaydetti. Özkan, Acıpayam, Bozkurt ve Çardak'ta depremzedeler için yapılan konutların tamamlanarak afetzedelere dağıtılacağını söyledi.

Nihat Zeybekçi: Denizli'de herkes ev sahibi olacak!

Heyelan riskine karşı yaptırılan TOKİ konutlarının kura çekimine katılan Ekonomi Bakanı Zeybekci, haziran ayından önce açıkladıkları 25 bin konut projesi hakkında da bilgi verdi.

Denizli TOKİ Konutları'na 10 binden fazla başvuru geldi!

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kent için açıkladığı 25 bin konutluk projesine, halkın yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Tin, belediyelere iki gün içinde 10 binden fazla kişinin başvuru yaptığını belirtti

Denizli 25 bin Konut Projesi!

Denizli 25 bin Konut Projesi hayata geçiliyor. 25 bin Konut Projesi Denizli Büyükşehir Belediyesi , Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi imzası taşıyor. Projede şartlar 2 ay sonra belirlenecek.

TOKİ Denizli 2015!

TOKİ Denizli 2015 yeni projesinde ön talep süreci başladı. TOKİ Denizli Konut Projesi ‘nde toplam 25 bin konut yer alıyor. Proje Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale Belediyesi imzası taşıyor.

TOKİ'den 20 yıl vadeyle kurasız konut satışları!

TOKİ, kuraya tabi olmadan, başvuru önceliğine göre seçme ve alma olanağıyla 546 konutu 240 aya varan vade seçeneğiyle satışa çıkardı.

Denizli Güney'e TOKİ evleri ve otogar müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Denizli’nin Güney ilçesinde girdiği seçimi kazanan Halil Ayhan, “Bizden hizmet bekleyen, sorunlarına çözüm isteyen, refah ve huzurunun artmasını arzulayan vatandaşlarımız için çalışacağız” diye konuştu.

Evora Denizli Merkezefendi Evleri ödeme seçenekleri 2017!

Emlak Konut güvencesi hayata geçirilen Evora Denizli projesinde anahtar teslimlerin Şubat 2019'da yapılması planlanıyor. İşte Evora Denizli Merkezefendi Evleri ödeme seçenekleri 2017...

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru günleri!

80 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 91 bin 331 TL'den başlıyor. İşte Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru günleri...

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuruları!

80 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 91 bin 331 TL'den başlıyor. İşte Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuruları...

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvurusu!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede fiyatlar 91 bin 331 TL'ye. İşte Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvurusu...

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları fiyat listesine göre 91 bin 331 TL'den başlıyor. Projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru işlemleri 1 Eylül'de başlayacak. Projede 96 aydan 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru!

Peşinat bedelinin 8 bin 544 TL'den başladığı projede ödemeler kapsamında 120 aya kadar vade sağlanıyor. Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek.

denizli toki evleri Haberi

denizli toki evleri

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ne (DGC) ziyarette bulundu. Özkan, göreve yeni seçilen DGC Başkanı Muhammet Karaçay ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. 

Denizli Gazetesi'nde yer alan habere göre; basın toplantısı gerçekleştiren Milletvekili Özkan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özkan, Elazığ'da yaşanan 6.8'lik deprem sonrasında AFAD, Kızılay ve sağlık ekiplerinin koordineli bir şekilde çalıştığını kaydetti. 

Elazığ'da hafife alınmayacak bir deprem yaşandığını belirten Özkan, “Devletin, bütün alt ve üst yapıyla ilgili saatler içinde o afet karşısında nasıl tetikte olduğunu gördük. Biz geçmişte de depremler yaşadık. Şu an Elazığ'da yaşanan depremin bilançosuna baktığımızda hafife alınacak bir deprem değildi ancak böylesi bir afet karşısında devletimizin seferberliğini orada gördük. Bu da saatler içinde ülkenin kaynaklarının vatandaşlara nasıl ulaştığının göstergesidir” dedi.

“BU YAYGARAYI 'BİZE FIRSAT DOĞAR'...