28 / 03 / 2024

denizli toki karahayıt kura başvuruları

denizli toki karahayıt kura başvuruları

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekimi kapsamında 258 adet daire satışa sunuluyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Denizli Kamyon ve Tır Garajı hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesinin kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak için tamamladığı kamyon ve tır garajı hizmete giriyor.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri 24 Temmuz – 29 Eylül 2017 olarak belirlendi.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan 24 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Denizli'deki Kayhan Tüp Geçidi mecliste konu oldu!

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Kayhan Tüp Geçidi çıkışında yaşanan trafik kazalarına ve sorunun çözümüne ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü bugün!

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projede 35 adet konut yer alıyor.

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru!

TOKİ'nin Denizli Karahayıt projesindeki 35 konut kurasız olarak satışa sunuldu. Peki, TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru ne zaman?

Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ihaleye çıktı!

Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi için ihale düzenlendi. Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ile Denizli modern bir 'termal kür ve sağlık merkezi'ne kavuşacak.

TOKİ Denizli Karahayıt 2017 başvuruları bugün başladı!

TOKİ Denizli Karahayıt Evleri’nde toplamda 35 adet daire satışa sunuluyor. TOKİ Denizli Karahayıt 2017 başvuruları bugün başladı.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları yarın başlıyor!

Denizli Karahayıt Projesi'nde TOKİ stoklarında kalan 35 adet standart konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Denizli Karahayıt 2017 başvuru!

258 konutluk TOKİ Denizli Karahayıt projesindeki 35 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Denizli Karahayıt 2017 başvuru tarihleri...

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri!

35 adet konutun teslimli olarak satışa sunulacağı TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri...

denizli toki karahayıt kura başvuruları Haberi

denizli toki karahayıt kura başvuruları

TOKİ Denizli Karahayıt'ta başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubelerince kabul ediliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks konut seçenekleri bulunuyor.


Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekimi 26 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Aylık taksitlerin 534 TL'den başladığı projede 8 bin 544 TL peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. 


Daire fiyatları 85 bin 436 TL - 249 bin 964 TL olarak belirtilen TOKİ Denizli Karahayıt Evleri başvuruları 15 Ocak 2016 tarihinde sona erecek. 


258 tane dairenin kurayla satıldığı Denizli TOKİ Karahayıt Konutları için yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 peşinde; kalan tutar 96, 108, 120 ay vadelendiliyor. 


Satış duyurusu için