29 / 03 / 2024

Densa Denizcilik yeni yatırımları

Densa Denizcilik yeni yatırımları

Denizcilik sektöründe 1 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşan Densa, yeni yatırım alanı olarak gayrimenkulü seçti. Sektöre ilk adımı Avrupa'dan attıklarını söyleyen Hacı Sabancı, "Bu bizim için daha bir başlangıç" dedi...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 176 bin 418 TL'lik pay satacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan payların toplam nominal değeri 176.418,174 TL'lik payları 2 Eylül ve 3 Eylül tarihleri arasında 1 TL'den düşük olmamak üzere satılacak. 

Didem Yavaş, GSD Denizcilik Gayrimenkul'den ayrıldı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Mali İşler Müdürü Didem Yavaş'ın görevinden ayrılması nedeniyle, yeni Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesinin takip eden 30 gün içinde atanmasına karar verildi. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 225 bin kişi çalışacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda 225 bin kişi çalışacak, TÜPRAŞ'ın tam 45 katı. Dolaylı 1,5 milyon insana istihdam sağlanacak." dedi..

Gebze-Yeni Havalimanı-Halkalı tren hattı ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin mega projelerinden Yeni Havalimanı'nın açılmasına az süre kala Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, banliyö hatları ile ilgili açıklamalar yaptı.

İstanbul yeni havalimanı 26 şeritli yollarla çevrilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yapımı süren Kuzey Marmara Otoyolu’nda incelemeler yaptı. Yeni havalimanına ulaşımı kolaylaştırmak için yapılan çalışmalar sonucunda havalimanı çevresinde toplamda 26 şeritli yolların olacağını belirtti.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 85'i tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, " İstanbul Yeni Havalimanı Projesi'nde yüzde 85'lik fiziki gerçekleşmeye ulaşıldı" dedi. 

4 bin kilometrelik yeni demiryolu inşaatı çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan; ''4 bin kilometrelik yeni demiryolu inşaatı çalışmamız devam ediyor. 5 bin kilometrelik de proje üzerinde çalışıyoruz. Amacımız Avrupa'yı Asya'ya, Balkanları Kafkasya'ya, Hatay, Gaziantep ve Kilis üzerinden Ortadoğu'ya, Afrika'ya bağlanmak" dedi.

Muş'ta yeni imar alanları açıldı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı makamında ağırladı. Asya, ilçede çarpık yapılaşmadan kurtarmak adına yeni imar alanları açıldığını ifade etti.

Odayeri’nden Çatalca’yı bağlayacak yeni yol geliyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Odayeri’nden Çatalca’yı bağlayacak yeni bir devlet yolu yapıldığını projenin 2017’nin sonunda bitirileceğini açıkladı. Arslan, devlet yolu projesinin İstanbul trafiğinde ciddi bir rahatlama sağlayacağını da sözlerine ekledi.

Yeni Esenler projeleri devam ediyor!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, belediyeyi ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a Yeni Esenler'i anlattı.

Tokat’ta yeni havalimanı geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan gelen ekip, merkeze bağlı Söngüt köyünde yapılacak yeni havalimanı için 1100 köylü ile kamulaştırma çalışmaları kapsamında görüşmelere başladı.

Densa Denizcilik yeni yatırımları Haberi

Densa Denizcilik yeni yatırımları

Denizcilik sektöründe 1 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşan Densa, yeni yatırım alanı olarak gayrimenkulü seçti. Sektöre ilk adımı Avrupa'dan attıklarını söyleyen Hacı Sabancı, "Bu bizim için daha bir başlangıç" dedi


Eski TÜSİAD Başkanı Ömer Sabancı ve kardeşi Demet Sabancı Çetindoğan tarafından 5 yıl önce kurulan Densa Denizcilik, kısa sürede gösterdiği büyüme performansıyla dikkat çekiyor. Halen biri yapım aşamasında toplam 22 gemisi olan şirket, 1 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşmış durumda. Kısa sürede denizcilikte hatırı sayılır yol kat eden şirket, ikinci yatırım alanı olarak gayrimenkulü seçti. Avrupa'da ticari gayrimenkul yatırımında sona geldiklerini söyleyen Densa Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Sabancı, "Denizciliğin yanı sıra yeni sektörlerde de yatırım arayışındayız. Özellikle gayrimenkul ve gıda sektörlerine odaklandık. Gayrimenkule Avrupa'da adım atıyoruz. Bu bizim için bir başlangıç...