27 / 04 / 2024

Dentur Avrasya enerji ihtiyacı

Dentur Avrasya enerji ihtiyacı

Kesintisiz enerjinin adresi Aksa Jeneratör, Dentur Avrasya’nın yeni yolcu gemilerinin enerji ihtiyacını karşılayacak. Dentur Avrasya, sessiz ve emisyon oranı çok düşük çevreci Aksa Jeneratörler ile seyahat edecek.

Avrasya Grup Enerji Proje İnşaat Taahhüt Ve Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Grup Enerji Proje İnşaat Taahhüt Ve Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Filiz tarafından kuruldu. 

Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Cıc AG tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde kuruldu.

PowerChina Avrasya merkez ofisini İstanbul'da kuracak!

İnşaat, hidroelektrik, montaj ve imalat hizmetleri, termal enerji alanlarında faaliyet gösteren PowerChina, 63 ülkeden sorumlu Avrasya merkez ofisini İstanbul'da kuracak.

TANAP ve TAP hatlarının yapımı başarıyla sürüyor!

1. Avrasya Enerji Konferansı başladı. Konferansın açılış toplantısında konuşan Azerbaycan Enerji Bakan Yardımcısı Natig Abbasov, Güney Kafkas Boru Hattı, TANAP ve TAP hatlarının yapımının başarıyla sürdüğünü ifade etti.

Aksa, Dentur Avrasya’nın enerji ihtiyacını karşılayacak!

Kesintisiz enerjinin adresi Aksa Jeneratör, Dentur Avrasya’nın yeni yolcu gemilerinin enerji ihtiyacını karşılayacak. Dentur Avrasya, sessiz ve emisyon oranı çok düşük çevreci Aksa Jeneratörler ile seyahat edecek.

Üsküdar - Beşiktaş arası 4 dakika olacak!

İstanbul’da sadece toplu taşıma araçlarıyla günde 5.7 milyon kişi seyahat ediyor. Denizin toplu ulaşımdaki payını artırmak için Dentur Avrasya, 14 adet yeni gemi yapıyor.

Enerji sektöründe iflaslar yaşanabilir!

Avrasya İşletme ve Ekonomi Birliği'nin 15. Konferansı'na katılan ekonomistlere göre; petrol fiyatlarındaki düşüş ve ECB'nin olası müdahalesi dünya ekonomisini olumlu etkiler ancak enerji sektöründe iflaslar yaşanabilir.

Prysmian Group'tan Avrasya Tüneli projesine özel kablo!

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group, Asya ve Avrupa'yı ilk kez deniz tabanı altından geçen karayolu tüneliyle birleştirecek olan Avrasya Tüneli Projesi'ne özel kablo üretti.

Zorlu, beş yılda enerji yatırımını dörde katlayacak

Murat Sungur Bursa, Zorlu Enerji Grubu'nun kurulu gücünün, 2010'da, Kayseri, Lüleburgaz, Yalova ve Ankara'da bulunan doğal gaz santralleri, 7 hidrolik, 1 jeotermal ve 1 rüzgar santrali ile toplam 738 MW'a ulaştığını söyledi

Avrasya Emlak Fuarı'nda 3 milyar dolarlık ciro oluşacak!

İstanbul CNR Expo Fuarı'nda düzenlenecek Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'na yabancı yatırımcı akını yaşanıyor. Ali Bulut, Küresel Emlak Raporu'nda Avrupa'nın en cazip emlak piyasası olarak gösterilmesinin Türkiye'ye ilgiyi artırdığını s

Avrasya GYO'nun özel portföy değer tablosu açıklandı

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) özel portföy değer tablosunu açıkladı

Aksa Enerji, bedelli sermaye artırımına gitti

Aksa Enerji Üretim A.Ş. mevcut 1.000.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla 577.500.000 TL tutarındaki ödenmiş sermayesinin, 58.500.000 TL tutarında artırılması amacıyla bedelli sermaye artırımına gidiyor

EBRDden Türkiye'de enerji yatırımlarına destek programı

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türk bankalarına, orta ölçekli enerji verimliliği, sürdürülebilir enerji gibi alanlarda faaliyet gösteren özel sektör kuruluşlarına dağıtılmak üzere fina

Dentur Avrasya enerji ihtiyacı Haberi

Dentur Avrasya enerji ihtiyacı

Kesintisiz enerjinin adresi Aksa Jeneratör, Dentur Avrasya’nın yeni yolcu gemilerinin enerji ihtiyacını karşılayacak. Modern tasarımı ve engelli dostu gemileriyle konforlu yolculuk sunan Dentur Avrasya, sessiz ve emisyon oranı çok düşük çevreci Aksa Jeneratörler ile seyahat edecek. Aksa Jeneratör, İstanbul Boğazı’nda çalışmak üzere inşa edilen yeni yolcu gemilerinin jeneratör sistemlerini sağlamak için Dentur Avrasya ile anlaşma imzaladı. Denizcilik alanındaki bilgi birikimi ve uzmanlığıyla Kadıköy-Eminönü hattındaki şehir hatları vapurları ve Türkiye’nin ilk elektrik tahrikli motor yatı olan Lion Spirit’e enerji desteği sağlayan Aksa Jeneratör, enerji desteğini Dentur Avrasya gemilerine de sağlayacak.Dentur Avrasya’nın 37 metre boyundaki double ended tipi gemilerde bulunan Aksa Servis ve Emercensi jeneratörler, düşük yakıt tüketimiyle tasarruf sağlıyor. John Deere Marin motorların Türkiye Distribütörü olan Aksa Jeneratör, satış sonrası...