19 / 04 / 2024

Derimer Turizm Plastik Oto Parçaları İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Derimer Turizm Plastik Oto Parçaları İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Derimer Turizm Plastik Oto Parçaları İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2017 tarihinde Murat Barak tarafından kuruldu.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Pruva Otelcilik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pruva Otelcilik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Adalar’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Locada Restoran Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret ve Tayform Plastik Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi  tarafından kuruldu.

Sahil Kamp Turizm Organizasyon Hizmetleri Temizlik Ve Plastik Ürünleri Sanayi Ve Tic.Limited Şti. kuruldu!

Sahil Kamp Turizm Organizasyon Hizmetleri Temizlik Ve Plastik Ürünleri Sanayi Ve Tic.Limited Şti. Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güvenç Kılınç tarafından kuruld

Mkg Gayrimenkul Turizm Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mkg Gayrimenkul Turizm Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Gülcüoğlu tarafından kuruldu.

Evrensel Plastik Ambalaj Kağıtçılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrensel Plastik Ambalaj Kağıtçılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Çakır ve Canan Özer ortaklığında kuruldu. 

Derimer Turizm Plastik Oto Parçaları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derimer Turizm Plastik Oto Parçaları İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2017 tarihinde Murat Barak tarafından kuruldu.

Altınçoban İnşaat Plastik Oto Parçaları Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınçoban İnşaat Plastik Oto Parçaları Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bekir Çoban tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ece Ağca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu.

Artevo Mimarlık İnşaat ve Kozmetik Cihazları Turizm Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artevo Mimarlık İnşaat ve Kozmetik Cihazları Turizm Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Çizmecioğlu ve Mert Emsiz ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi'nde kuruldu.

Pardus İleri İnşaat Teknolojileri Turizm İnşaat ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pardus İleri İnşaat Teknolojileri Turizm İnşaat ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Tuğrul Turan, Koray Şaban Akarsu, Berkay Murat Akarsu tarafından 8 Nisan'da kuruldu.

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Teknokent Şubesi açıldı!

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Teknokent Şubesi, Mehmet Celal Gökçen Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Günpen Turizm İnşaat Plastik Ürünler ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Günpen Turizm İnşaat Plastik Ürünler ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Günaydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

Derimer Turizm Plastik Oto Parçaları İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Derimer Turizm Plastik Oto Parçaları İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

 

Derimer Turizm Plastik Oto Parçaları İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Murat Barak tarafından kuruldu.

 

Derimer Turizm Plastik Oto Parçaları İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Plastik plastik malzemeler plastik geri dönüşüm oto parçaları oto yedek parça her türlü araçların yedek parçalarıalım satımı turizm yolcu taşıma tur organizasyon inşaat inşaat malzemeleri demir aliminyum çimento kum satışı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

 

 Derimer Turizm Plastik Oto Parçaları İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres; Mahmutbey Mah.Hacı Bostan Cad. No.42/Z1...