19 / 03 / 2024

Derince 44 Evler yol çalışmaları

Derince 44 Evler yol çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekiplerce Derince 44 Evler mevkii ile D-100 Karayolu arasına 220 metre uzunluğunda ana artere giriş ve çıkışı sağlayacak olan kavşak çalışmasına başlandı.

Latif İşçen: Belediyeler inşaat şirketi kurmamalı!

BBP'li milletvekili adayları Latif İşçen ve Mustafa Arha, Derince 60 Evler'de vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. Kent Konut olayıyla ilgili konuşan vekil adayı İşcen, "Belediyeler inşaat şirketi kurmamalı" dedi.

Derince 60 Evler'de inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Yakup Deniz'in sahibi olduğu Yörünge İnşaat'ın Derince 60 Evler'deki yirmi dairelik inşaatı hızla devam ediyor. Kapalı otoparkı, 2+1, 3+1 ve dublekslerden oluşan inşaatın ikinci katları atıldı bile.

Yörünge İnşaat'tan Derince'ye 20 dairelik proje!

Derince 60 Evler'de Yakup Deniz'in sahibi olduğu Yörünge İnşaat, iki blok ve 20 dairelik konut projesinin yapımına başlandı. Yörünge İnşaat'ın sahibi Yakup Deniz, 15 ay içerisinde daireleri mülk sahiplerine teslim edeceklerini ifade etti.

Yörünge İnşaat'tan Kocaeli Derince'ye 20 dairelik proje!

Kocaeli Derince 60 Evler’de Yakup Deniz’in sahibi olduğu Yörünge İnşaat, iki blok ve 20 dairelik konut projesinin yapımına başlandı..

Derince 60 Evler Parkı'nda belediyeden 1.8 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık restoran!

Derince Belediye Başkanlığı; Kocaeli Derince 60 Evler Parkı'ndaki restoran, kafe ve çay bahçesini 10 yıllığına kiraya veriyor. Restoran, kafe ve çay bahçesinin 10 yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Derince 60 Evler Parkı'nda 2.6 milyon TL'ye 10 yıl kiralık restoran, kafeterya ve çay bahçesi!

Kocaeli Derince'de 60 Evler Parkı içerisindeki restoran, kafeterya ve çay bahçesi içerisindeki demirbaşlarıyla birlikte belediye tarafından toplam 2 milyon 650 bin TL + KDV bedelle 10 yıllığına kiralanıyor. Kiralama ihalesi 4 Kasım 2014 tarihinde yapılaca

Derince - Körfez sahili düzenlemesi vatandaşların beğenisini kazandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından yapılan Derince 60 Evler ile Körfez Tütünçiftlik arasındaki sahil düzenlenmesinde vatandaşlar güzel bir sonbahar gününde yürüyüş yapıp, sahilde bisiklet kiralıyorlar.

Derince 60 Evler'deki balon sahanın yerine yüzme havuzu geliyor!

Derince Belediye Ekim ayı meclis toplantısı yenilenen meclis salonunda yapıldı. Mecliste konuşan başkan Ali Haydar Bulut, 60 Evler'deki balon sahanın yerine yüzme havuzu yapacaklarını duyurdu..

İbrahim Karaosmanoğlu Derince 60 Evler Sahili'ni inceledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentin nefes aldığı ve sosyal alanda insanların yaşama huzurunu yakaladığı mekânların çoğalması için de yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

Derince 60 Evler Sahili’nde yapım çalışmaları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentin nefes aldığı ve de sosyal alanda insanların yaşama huzurunu yakaladığı mekânların çoğalması için yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

60 Evler Yaya Geçidi hizmete açılıyor!

60 evler 44 Evler bölgesinde yapılan Yaya geçidi bitmek üzere.Ayakları konulan ve köprü askılıkları da takılan köprünün yaya merdivenleri ve çevre düzenlemesinin ardından hizmete açılacak

Derince 44 Evler'de bağlantı çalışmaları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekiplerce Derince 44 Evler mevkii ile D-100 Karayolu arasına 220 metre uzunluğunda ana artere giriş ve çıkışı sağlayacak olan kavşak çalışmasına başlandı.

Derince 44 Evler’de bağlantı çalışması başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerce Derince 44 Evler mevkii ile D-100 Karayolu arasına 220 metre uzunluğunda ana artere giriş ve çıkışı sağlayacak olan kavşak çalışmasına başlandı.

Derince 44 Evler yol çalışmaları Haberi

Derince 44 Evler yol çalışmaları

Derince 44 Evler'de bağlantı çalışmaları devam ediyor. Taş duvar ve dolgu çalışmaları sürdürülen bölgede kavşağın tamamlanmasıyla Derince 44 Evler, Derince sahil bölgesi ve Derince Araştırma Hastanesi bölgelerinin ulaşımı rahatlayacak. Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, imar planları kapsamında yol çalışmaları gerçekleştiriyor. İmara açılan bölgelerde yeni yollar açan Büyükşehir Belediyesi, parseller arasında ulaşımı mümkün kılıyor. Alt yapısı tamamlanan bölgelerde yeni açılan yollar parke kaplanarak, modern hale getirilecek. imara açılan izmit Sapakpınar Köyü'ndeki Yeni Mahalle'de çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, imarda yol olarak görülen bölgelerde yol açım çalışmaları yaptı. Başlatılan bu çalışmalar ile parseller arasında yollar stabilize yapılarak, kullanıma hazır hale...