18 / 04 / 2024

Derince NATO Caddesi

Derince NATO Caddesi

Derince’de çalışma gerçekleştiren Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezinden de geçerek doğu-batı yönlü uzanan en önemli ulaşım güzergâhlarından olan NATO Caddesi’ni yenileme çalışması yapılıyor.

Kocaeli Derince'de 4.6 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Kocaeli İli Derince Belediyesi Başkanlığı, Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi üzerinde bulunan iş yerini 10 yıllığına 4 milyon 600 bin TL'ye kiraya veriyor.

Kocaeli Derince NATO Caddesi yenileniyor!

Derince’de çalışma gerçekleştiren Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezinden de geçerek doğu-batı yönlü uzanan en önemli ulaşım güzergâhlarından olan NATO Caddesi’ni yenileme çalışması yapılıyor.

Kocaeli Derince Hürriyet Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Derince mevkiinde çalışması yapılıyor.

Kocaeli Derince ve Körfez’de yollar yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince ve Körfez İlçelerinde yol bakım ve onarım için ihale yapıldı. Bozulan Derince Çavdar Caddesi ve Körfez Seyda Caddelerinde bakım ve onarım yapılacak.

Derince Engin caddesi yenileniyor!

Derince Belediyesi ekipleri gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde hemen hemen her cadde ve sokakta altyapı ve üstyapı düzenlemeleri yaparak yolları yenilemeye devam ediyor.

Manisa Gölmarmara Nato Caddesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara Nato Caddesi’nde asfalt yapımı için dolgu çalışmalarına başladı. Yol genişletme ve yapım çalışmalarımıza 2016 yılı içerisinde katlayarak devam edecek.

Kayseri NATO Caddesi katlı kavşak çalışmalarında son durum!

Büyükşehir Belediyesi Kocasinan Bulvarı üzerine yapılan köprülü kavşaklardan Karayolları Kavşağı’ndan sonra NATO Kavşağı’nı da bitirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Derince İstiklal Caddesi yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi kentteki yıpranan yolları elden geçiriyor. Bu kapsamda Derince’de yer alan İstiklal Caddesi yenilendi. Çenedağ Mahallesi’ne D-100 üzerinden ulaşım sağlayan İstiklal Caddesi yan yol olarak hizmet veriyor.

Derince Piri Reis Caddesi asfaltlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yolların altyapılarını elden geçirerek, yenilmeye devam ediyor. Çalışmalarını Derince’de sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Piri Reis Caddesi’nde asfaltlama çalışması yaptı.

Derince Bartu Caddesi asfaltlama çalışmaları tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Derince’nin Bartu Caddesi’nde asfalt çalışmasını tamamladı. Bartu Caddesi yapılan çalışmayla tamamen yenilendi.

Sevencan Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevencan Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sevencan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Nato Caddesi'nde kuruldu.

Bağdat Caddesi 'nin yıkılan apartmanları 21 milyon dolar!

Türkiye'de gayrimenkul fiyatlarının en pahalı olduğu caddelerden biri kuşkusuz İstanbul'un Kadıköy ilçesindeki Bağdat Caddesi'dir. Bu caddenin emlak fiyatları sokak deyimiyle binaların çehresini değiştirmeye başladı bile.

Derince Limanı'nın imar planı değişti!

Kocaeli'de bulunan Derince Limanı için imar değişikliği yapıldı...

Derince NATO Caddesi Haberi

Derince NATO Caddesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bakım ve onarım çalışmaları kapsamında cadde ve sokakları elden geçiriyor. Derince’de çalışma gerçekleştiren Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezinden de geçerek doğu-batı yönlü uzanan en önemli ulaşım güzergâhlarından olan NATO Caddesi’ni yenileme çalışması yapılıyor.



700 METRE YOL ÇALIŞMASI


Caddenin 700 metrelik bölümünde gerçekleştirilen çalışma ile yol tamamen yenileniyor. Bozuk zemini düzeltilen caddeye 800 ton sıcak asfalt serilecek. Caddenin kaldırımları da yenilendi. Kaldırımlarda 2 bin metrekare parke, 3 bin metre de bordür kullanıldı. 2 bin 500 metre uzunluğundaki NATO Caddesi, doğuda Çenesuyu Caddesi, batıda da Öğretmenler Caddesi’ne kadar uzanıyor.



Kocaeli Büyükşehir...