18 / 04 / 2024

DERNE TEMİZ ENERJİ ÜRETİM AŞ halkın katılımı toplantısı

DERNE TEMİZ ENERJİ ÜRETİM AŞ halkın katılımı toplantısı

DERNE TEMİZ ENERJİ ÜRETİM A.Ş. tarafından Muğla ili, Menteşe ilçesi, Yanlıbel mevkiinde 'FATMA RÜZGAR ENERJİ SANTRALİ KAPASİTE ARTIRIMI' projesinin yapılması planlanmaktadır.

İzmir kentsel dönüşümde sınıfta kaldı!

İzmir için kaçınılmaz kentsel dönüşüm uygulamalarının bir an önce tamamlanması gerektiğini söyleyen İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur, il İzmir'in kentsel dönüşümde sınıfta kaldığını dile getirdi.

Kentsel dönüşümde seferberlik ilan edilmeli! 

İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur kentsel dönüşüm çalışmalarında mağduriyet yaşanmaması için önerilerde bulundu. 

İnşaat mühendislerinden kentsel dönüşüm için çağrı!

İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı, İnşaat Yüksek Mühendisi Feyyaz Sungur, İzmir genelinde acil kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini söyledi. 

Evrim Kırmızıtaş, American Milli Emlakçılar Derneği'ne üye oldu!

Emlak danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "American Milli Emlakçılar Derneği" üye olan ilk Türk emlak danışmanı oldu...

Türkiye Kızılay Derneği Konya kat karşılığı inşaat ihalesi 13 Haziran'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı, Konya'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Açık artırma ihalesi 13 Haziran'da gerçekleşecek..

Evrim Kırmızıtaş Yeryüzü Derneği'ne destek veriyor!

Emlak Sektörünün ödüllü danışmanlarından Evrim Kırmızıtaş Başaran bu yıl kent bahçeleri gönüllüsü olarak Yeryüzü Derneği’ne destek veriyor.

Mobilyada ÖTV indi, satışlar arttı!

Züccaciyeciler Derneği (ZÜCDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan, züccaciye, ev ve mutfak eşyaları sektöründeki KDV ve ÖTV indiriminden bahsetti.

Küçük ev aletleri lüks olmaktan çıkmalı!

Zücaciyeciler Derneği (Zücder) Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan, zücaciye, ev ve mutfak eşyaları sektörünün, yüksek KDV oranları ve ÖTV'den etkilendiğini söyledi. Erdoğan, küçük elektrikli ev aletlerinin çağımızda 'lüks' eşya sınıfında sayılmaması gerektiğini söyledi.

Türkiye Emekliler Derneği'nden Kızılay'a misafirhane!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), kendi imkanlarıyla inşa ettiği 110 yatak kapasiteli misafirhaneyi, emeklilerin hizmetine sundu. Ankara Kızılay’daki misafirhanenin özellikle kent dışından gelen dernek üyelerine hizmet vermesi amaçlanıyor.

Bahattin Akyüz: Manisa'da emlak sektörü kan ağlıyor!

Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, konut satışlarının durma noktasına geldiğini belirtip, kentte 4 müteahhitlik firmasına da kayyım atandığını ifade etti.

Esenyurt Tem 34'te brüt metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Tem 34’te iş yükünüzü azaltan çözümler ve profesyonel mimari ile brüt 2 bin 500TL/m2’den başlayan uygun fiyatlarla ve faizsiz taksit imkanları ile sizleri fabrika - depo sahibi olmaya davet ediyor.

Tem 34'te iş yükünü azaltan çözümler! Metrekaresi 2 bin 500 TL!

Akyapı, Eşbah Yapı ve Nil Yapı ortaklığı ile inşa edilen Tem 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Proje, tek katta 400 m2’den 25.000 m2’ye kadar geniş bir iş imkanı sunuyor.

Erzurum'da Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ne yeni bina tahsis edilecek!

Geçtiğimiz günlerde dernek binasının bulunduğu apartmanda çıkan yangından dolayı ziyarette bulunan Milletvekili Ilıcalı, yangından dolayı üzüntülerini dile getirerek, kısa sürede derneğe yeni bina tahsisi konusunda gerekenleri yapacaklarını dile getirdi

DERNE TEMİZ ENERJİ ÜRETİM AŞ halkın katılımı toplantısı Haberi

DERNE TEMİZ ENERJİ ÜRETİM AŞ halkın katılımı toplantısı

DERNE TEMİZ ENERJİ ÜRETİM A.Ş. tarafından Muğla ili, Menteşe ilçesi, Yanlıbel mevkiinde 'FATMA RÜZGAR ENERJİ SANTRALİ KAPASİTE ARTIRIMI' projesinin yapılması planlanmaktadır.


Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen yer ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.Halkımıza saygı ile duyurulur.


Toplantı Yeri: Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi

               Orhaniye Mah. Zihniderin Cad. 112 Evler Mevkii No:45 Merkez/Muğla


Toplantı Tarihi: 11.06.2015


Proje Sahibi: Derne Temiz Enerji Üretim A.Ş


Telefon:(0312) 484 05 70

Faks:   (0312) 484 26...