27 / 04 / 2024

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, İnciraltı'nda imar sorununun çözüleceğini açıkladı. Karabulut, "İnciraltı planları konusunda mutabakata vardık.'' diye konuştu. 



İzmir İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, İnciraltı'nda imar planlarıyla ilgili konuştu. İmar sorunun çözüleceğini müjdeleyen Karabulut, "İnciraltı planları konusunda mutabakata vardık. Planlar Bakanlık ve Büyükşehir Belediyesi birlikte ele alıp çözecekler" açıklamasını yaptı. 

 

İzmir İnciraltı nın imar sorunu çözülüyor!

 

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre, yıllardır planlama bekleyen İnciraltı vatandaşları toprak sorunun çözülmesini istiyor. İlçenin bu zamana kadar plansız ve kamuya faydasız beklediğini anlatan Karabulut, "İnciraltı toprak sahipleri olarak sularımızın borlanması ile artık tarım yapılamayan topraklarımızda bugüne kadar çok sıkıntılar çektik ve hala çekiyoruz. Birçok komşumuz ihtiyaçtan veya açılan izale-i şuyu davaları sonucu topraklarını istemeden satmak zorunda kaldı. Ancak çözüm konusunda umudumuzu hiç kaybetmedik" ifadelerini kullandı.

Planlama süreci hakkında her türlü desteği aldıklarını açıklayan Karabulut, "AK Parti  İzmir  İl Başkanımız Aydın Şengül'ün yaptığı açıklama, İnciraltı ve Bahçelerarası toprak sahipleri olarak bizlerde büyük sevinç yarattı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. 


Geri Dön