28 / 03 / 2024

desa gaziantep şubesi kapandımı

desa gaziantep şubesi kapandımı

Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu' na yaptığı açıklama ile Kepkepzade Park' ta bulunan Gaziantep Cadde Mağazası' nı kapattığını duyurdu...

Depremin afetlere dönüşmesini engellemenin yolu akıl ve bilimden geçiyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi tarafından gerçekleştirilen "Deprem Çalıştayı" başladı. İşte söz konusu çalıştay ile ilgili detaylar...

Gaziantep'te Kent, İnşaat Ve Ekonomi Kongresi için protokol imzalandı!

Gaziantep Ticaret Odası ve Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi arasında 2-4 Mayıs 2019 tarihlerinde kentte inşaat ve ekonomi alanındaki gelişmelerin tartışılacağı "Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi" için protokol imzalandı. 

İnşaat sektörü için yeni dönem başlıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi tarafından 25 Aralık'ta yürürlüğe girecek olan yeni yapı denetim sistemiyle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşecek.

Gaziantepli inşaat mühendislerinden öğrencilere kitap!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi, sosyal ve kültürel sorumluluk projeleri kapsamında Şehit Polis Mehmet Çelik İlkokulu öğrencilerine kitap hediye etti.

Gaziantep'te inşaat sektörü semineri düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi, meslek içi eğitimler kapsamında üyelerine yönelik "Şantiye şefinin cezai sorumlulukları" konulu eğitim semineri gerçekleştirildi. 

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.

Gaziantep inşaat fuarına hazırlanıyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi destekleriyle AKORT Fuarcılık tarafından düzenlenen İnşaat, Yapı ve Gayrimenkul Fuarı sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

Gaziantep inşaat mühendislerinden girişimcilik protokolü!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep şubesi ile KOSGEB İl Müdürlüğü arasında 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri' protokolü imzalandı.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Gaziantep Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde dava!

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi, Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı nazım ve uygulama imar planı revizyonuna dava açtı.

Vakıf Katılım Gaziantep Şubesi açıldı!

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vakıf Katılım, Gaziantep Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Gaziantep Kalesi konutlaştırılmasın!

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Hasan Özgür Girişken, "Gaziantep Kalesi çevresinde yapılaşma izni 12,50 metre yüksekliğiyle sınırlıyken şimdi 20 metreye çıkarıldı. Bu kadar önemli bölgeyi, konutlaşma tehlikesi altına sokma şansımız yok" dedi.

Gökhan Çeliktürk: İnşaat sektörü 4 yıldır geriledi!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Gökhan Çeliktürk, inşaat sektöründe son 3-4 yıldır gerileme olduğunu söyledi.2015 yılını hayal kırıklığı ile kapatan sektör 2016 yılından da pek umutlu gözükmüyor.

desa gaziantep şubesi kapandımı Haberi

desa gaziantep şubesi kapandımı


Desa Deri tarafından yapılan açıklama şöyle:


Gaziantep Cadde Mağazası İncirlipınar Mah.  Gazimuhtarpaşa Bulvarı Kepkepzade Park İş Merkezi No:14/A Şehitkamil/Gaziantep adresinde  "Desa Deri San. Ve Tic. A.Ş. Gaziantep Cadde Mağazası - Şubesi " ünvanlı olmak üzere 1 (bir) mağazamızın faaliyetine son verilmiştir.


Saygılarımızla,


Desa Deri San. Ve Tic....