20 / 04 / 2024

Design My Dream Caresse Bodrum

Design My Dream Caresse Bodrum

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL semraye bedeli ile Rüstem Özbir ve Şevki Kutlay Boran ortaklığında kuruldu.

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Demirli My Dream iletişim!

Demirli My Dream iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0 216) - 388 07 05 olarak belirlendi. Demirli Yapı tarafından hayata geçirilen My Dream projesinde lansmana özel indirimli seçeneklerde uygulanacak.

My Dream Kartal satış ofisi telefon!

My Dream Kartal satış ofisi telefon numarası (0 216) - 388 07 05 olarak belirlendi. Projedeki konutlar bahçe dubleksi, normal daire, tripleks villa ve çatı dubleksi olarak dizayn edildi.

My Dream Kartal iletişim bilgileri!

Demirli Yapı tarafından hayata geçirilecek olan yeni proje olan My Dream Kartal Yakacık Ayazma'da yükseliyor. My Dream Kartal iletişim bilgileri detaylarını (0 216) - 388 07 05 telefon numarasından öğrenebilirsiniz.

Kartal My Dream görselleri!

Demirli Yapı'nın yeni projesi My Dream Kartal Yakacık'ta inşa edilecek. Ön talep sürecinin başladığı projede lansman döneminde özel indirimler sunulacak. İşte Kartal My Dream görselleri!

Demirli Yapı My Dream Yakacık Projesi!

Demirli Yapı My Dream Yakacık Projesi kapsamında yer alan konutlar için ön talep süreci başladı. Satış tarihinin belli olmadığı projede lansman döneminde özel indirimler uygulanacak.

Demirli Yapı My Dream Kartal'da ön talep süreci başladı!

Kartal'da hayata geçirilecek Demirli Yapı My Dream projesinde ön talep süreci başladı. Lansmana özel indirimlerin sunulacağı Demirli Yapı My Dream projesinde satışların ne zaman başlayacağı ise belirlenmedi.

My Dream Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Dream Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çeçen, Halit Sağer tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Doğtaş, Dream Plus'ta baharın renk ve desenlerini buluşturdu!

40'ıncı yılını kutlayan Doğtaş, Dream Plus ile baharın ferah ve canlılığını salonlara taşıyor. Doğtaş “Exclusive Design” tasarımı olan oturma grubu Dream Plus, göz alıcı sadeliğin konforla birleşimini sunuyor. Dream Plus'ın renk ve desenleri evlere bahar

Barbra Streisand, My Passion for Design'da rüya evini anlattı!

Barbra Streisand, yazar ve fotoğrafçı kimliğiyle çıkardığı My Passion for Design kitabında, Kaliforniya sahilindeki rüya evini nasıl yaptığını adım adım anlatıyordu

My Dream City'nin temeli Bolu'da atıldı!

Bolu'da işadamı Yılmaz Becikoğlu, 30 milyon dolara mal olacak konut projesinin temelini attı. 'My Dream City' Beşkavaklar Mahallesi'nde 16 bin dönüm üzerine kuruluyor

My Residence´ta 252 bin TL'ye!

Ağaoğlu İnşaat´ın Güneşli´de hayata geçirdiği 503 konutluk My Residence 212 İstanbul projesinde fiyatlar 252 bin TL'den başlıyor...

Design My Dream Caresse Bodrum Haberi

Design My Dream Caresse Bodrum

Design My Day projesi ile kişisel zevklere uygun programlar gerçekleştiren Caresse Bodrum, Caresse Bodrum otel ve rezidanslarının da tasarımcısı uluslararası otel, lüks rezidans ve villa projeleri ile dikkat çeken Vizon Design ile beraber “Design My Dream” konsept mağazasını özgün bir alışveriş deneyimi yaşatmak için açtı.

Amerika'nın ünlü dekorasyon markası Mackenzie-Childs’ın da mağaza içinde özel bir bölümde Bodrum tutkunlarına özel dekorasyon ürün ve objeleri yerleşti. MacKenzie-Childs’ın seneye Caresse Bodrum’da, Vakko Mare’nin yanında kendi mağazalarının da açılacağı sürprizi yorumladı.

Bir dünya markası olan tasarımları ile dünyaca ünlü isimlerin de seçtiği genç Türk moda tasarımcısı Gül Hürgel’in de yaz ve yeni koleksiyon parçaları da özel olarak “Design My Dream”de yerini aldı.

Caresse Bodrum’un yatırımcısı Volkan - Sanem Büyükhanlı ve Vizon Design kurucusu Onur-Burçin Özgül tarafından...