23 / 04 / 2024

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.



Design My Day projesi ile kişisel zevklere uygun programlar gerçekleştiren Caresse Bodrum, Caresse Bodrum otel ve rezidanslarının da tasarımcısı uluslararası otel, lüks rezidans ve villa projeleri ile dikkat çeken Vizon Design ile beraber “Design My Dream” konsept mağazasını özgün bir alışveriş deneyimi yaşatmak için açtı.

Amerika'nın ünlü dekorasyon markası Mackenzie-Childs’ın da mağaza içinde özel bir bölümde Bodrum tutkunlarına özel dekorasyon ürün ve objeleri yerleşti. MacKenzie-Childs’ın seneye Caresse Bodrum’da, Vakko Mare’nin yanında kendi mağazalarının da açılacağı sürprizi yorumladı.

Bir dünya markası olan tasarımları ile dünyaca ünlü isimlerin de seçtiği genç Türk moda tasarımcısı Gül Hürgel’in de yaz ve yeni koleksiyon parçaları da özel olarak “Design My Dream”de yerini aldı.

Caresse Bodrum’un yatırımcısı Volkan - Sanem Büyükhanlı ve Vizon Design kurucusu Onur-Burçin Özgül tarafından açılan “Design My Dream” konsept mağazası Bodrum’da sıra dışı bir mağaza deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Mağazada high-end tasarımcılardan, cafeye, sanat galerisinden kitaplara, mobilya ve özel objelere kadar birçok farklı konsept buluşturacak. Bodrum’da alışagelmişin dışında kişiye özel bir proje tasarım hizmet ve deneyimi de ilk kez “Design My Dream” ile verilecek.

Design My Dream, genç tasarımcıları desteklemek için sık sık onların koleksiyonlarına yer vererek, mağazada onlar için etkinlikler de organize gerçekleştirecek. Büyük metropollerde alışık olduğumuz konsept mağazalarına bir resort alternatifi olarak açılan Design My Dream, 50 adet farklı markayı bünyesinde beraberinde getirecek.

Türk moda dünyasının en önde gelen markası Vakko’nun Vakkorama, Vakko Mare ve Vakko Patisserie markalarıyla beraber “Design My Dream” konsept mağazası da yeni sezon ürünleri ile Bodrum tutkunlarının da gelip çok keyif alacakları sıra dışı resort alışveriş deneyimini Caresse Bodrum’da yaşatacak.


Geri Dön