24 / 04 / 2024

Design Soul dergisi

Design Soul dergisi

Design Soul dijtal dergisi sonbaharın renklerini mobil dünyaya taşıyor. Renklerin yaşamımızdaki öneminin farklı ve keyifli bir dille aktarıldığı Design Soul’un yeni sayısı dopdolu içeriğiyle Sonbaharı karşılıyor.

Design Soul 2014'e dopdolu içeriği ile merhaba diyor!

Filli Boya Design Soul Dergisi, dopdolu içeriği, birbirinden renkli konuları ve konuklarıyla 2014’ e merhaba diyor. Design Soul dijital dergisi, 2014’te de renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor...

Filli Boya Design Soul Dergisi 3. sayısıyla yaza merhaba diyor!

Rengin hayata dokunan her alanından içerik sunan Filli Boya Design Soul Dergisi, birbirinden renkli konuları ve konuklarıyla 3. sayısıyla yaza merhaba diyor...

Filli Boya Design Soul dergisi yayın hayatına başlıyor!

Rengin hayata dokunan her alanından içerik sunacak olan Filli Boya Design Soul Dergisi iPad, iPhone ve Android cihazlar üzerinden yayın hayatına başlıyor

Filli Boya’nın Design Soul Dijital Dergisi kış sayısı yayında!

Bugüne kadar 750.000 bini aşkın indirilme rakamına ulaşarak dijital mecralarda öncülüğünü sürdüren, A’ Design Award ödüllü Design Soul dijital dergisi, 2016’da da renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor.

Filli Boya Design Soul dijital dergisinin yeni sayısı çıktı!

Renklerin yaşamımızdaki öneminin keyifli bir dille aktarıldığı Design Soul’un yaz sayısında; Dünya ülkesi Meksika, yazın stil duygusu yüksek dekorasyon önerileri ile gülümseten kadın “Keriman” Nursel Köse’nin özel sohbetleri yer alıyor.

DererOmay Mimarlık'a A Design Award 2015'ten tasarım ödülü!

DererOmay Mimarlık, dünyanın en büyük ve geniş kapsamlı uluslararası tasarım yarışması olarak nitelendirilen “A’Design Award & Competition 2014-2015” bünyesinde ödül almaya layık görüldü.

Ant Yapı Grohe Design seminerine katıldı!

3 Mart 2015 tarihinde düzenlenen Grohe Design Series seminerine İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve 10 akademisyenin katıldı.

Gönye Proje Tasarım A'Design Award'ta ödül aldı!

Gönye Proje Tasarım, Sampa Otomotiv’in ofis binası projesiyle, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da ödüle layık görüldü.

ERSA, 2015 Green Good Design Awards’da 4 ödül kazandı!

Ürettiği mobilyalarla tasarım alanında pek çok prestijli ödülün sahibi olan ERSA, bu kez “Green Line” serisiyle, sürdürülebilir yeşil ürünlerin onurlandırıldığı “2015 Green Good Design Awards’dan 4 ödülle döndü.

Autodesk 2016 Design Suites yazılım suitlerini pazara sundu!

Autodesk 2016 Design & Creation Suites tasarımcılar, mühendisler ve dijital sanatçılar için özel masaüstü ve bulut deneyimi sunuyor. Autodesk “Autodesk 2016 Design Suites” yazılım suitlerini pazara sundu.

Dardanel'in ofisi German Design Award Gold 2015 ödülü aldı!

Mimariye, tasarıma ve sanata büyük önem veren, tüm çalışmalarında bu konulara titizlikle yaklaşan Dardanel, yönetim binasıyla German Design Award 2015’ten çok önemli bir ödülle döndü.

Mozaik Design, 50 markaya dekorasyon hizmeti veriyor!

Mozaik markasıyla 1992 yılında yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev mobilyası, çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik kumaş alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Mozaik Design 50 markayla ev ve ofislerin dekorasyonunu üstlendi!

1992 yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev - çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Kale’ye A Design Award 2015 tasarım ödülü!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

Kale Seramik'in Crate serisi A Design Award 2015 tasarım ödülü aldı!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

BG Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BG Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayça Bildik, Özge Bildik, Burhan Enes Gizli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu.

Design Soul dergisi Haberi

Design Soul dergisi

Şehre dönüşün ve sonbaharın sıcak-serin atmosferini müjdeleyen Design Soul’da; Kürşat Başar, Atilla Dorsay, Emrah Yıldız değerli ve özel sohbetleriyle yer alıyor.


Yüzyıllık tutkumuz Türk sinemasını “Türk Sinemasının 100. Yılı”, sonbaharın en güzel destinasyonlarından İğneada Longoz Ormanları, İstanbul’dan Beykoz, Norveç’ten Reine öne çıkan önemli konulardan.


150 yılın en sıcak yazının yaşandığı, rüzgar panellerini ve Konya’daki Meke Gölü’nü inceleyerek enerji verimliliği ve küresel ısınma konusuna dikkat çeken konuların da yer aldığı Design Soul’da ayrıca Elmalı Hazineleri’nin hikayesini, Süreyya Operası’nın geçmişi ve bugünü ele alındı.


Yazarları, fotoğrafları ve konuklarıyla kendi kimliğini ve tarzını bu doğrultuda belirleyen Filli Boya’nın Design Soul dergisini; IOS için AppStore’dan https://itunes.apple.com/us/app/filli-boya/id568154480?mt=8 adresinden Android cihazlar için de GooglePlay’den https://play.google.com/store/search?q=filli+boya&c=apps adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.


A’ Design Award ödüllü ve Türkiye’de sosyal medyayı en iyi kullanan...