26 / 04 / 2024

detaş konut Ede Tower

detaş konut Ede Tower

Ede Tower nerede sorusunun yanıtı Taşpınar Mahallesi Küme Evleri NO:540 İncek-Ankara olarak belirlendi. Projedeki dairelerin alanları 75,5 metrekare ile 168,5 metrekare arasında değişiyor.

Ede Tower İncek'te yükseliyor! 2015'te teslim!

Ankara’nın yeni çekim merkezlerinden İncek’te kule konut projesi olarak hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

İstanbul'da hangi ilçede kiralar kaç TL? Maslak, Seyrantepe, Ümraniye... Tek tek açıklandı!

İstoç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, Manhattan ile İstanbul'daki konut kiralarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki İstanbul'da hangi ilçede kiralar kaç TL? İşte o rakamlar...

İBB 5 yılda 100 bin konut dönüştürme sözü verirken, Üsküdar'a henüz uğramadı...

İstanbul'da her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğinin sözünü veren ancak bugüne kadar bir tane bile dönüştürmeyen İBB, Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hiç adım atmadı. İlçede vatandaşlar mağdur ve İBB'nin bu süreçte destek olmasını bekliyorlar. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

Kıyıda köşede 2 bin TL'si olana TOKİ'den yeni ev müjdesi! Başvurular yarın resmen başlıyor! Kaçırmayın!

Kıyıda köşede 2 bin TL'si olana TOKİ'den yeni konut müjdesi geldi. Merakla beklenen proje için başvurular yarın resmen başlıyor...

15 bin liraya hangi ilçede kaç metrekare konut kiralanabiliyor? Son zamanların gözde şehri için tek tek açıklandı! 

Endeksa, ‘Kent Kıymet Raporu’ serisi ile bu defa Antalya'yı mercek altına aldı. Raporda, kiralık ile satılık konut fiyatlarına ve 15 bin liraya hangi ilçede kaç metrekare konut kiralanabileceğine yer verildi. İşte o rakamlar...

TOKİ'den Diyarbakırlılara resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! 132 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ'den Diyarbakırlılara resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek olan toplamda 132 yeni konut için bu tarihe dikkat...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı! Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı. Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek. 

Konut sitesi aidatları cep yakıyor! Zam oranı yüzde 100’ü aştı!

Konut sitesi aidatları adeta cep yakıyor. Son bir senede mega kent İstanbul’da aidatlar ortalama yüzde 77 oranında artarken, birçok ilçede ise zam oranı yüzde 100’ü aştı. 

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi! 304 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek 304 yeni konut için bu tarihe dikkat...

TOKİ Ordu projesi için beklenen gün geldi! Tam 88 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen gün geldi. Sadece tek bir ilçede hayata geçirilecek olan projede 88 yeni konut yer alacak.

detaş konut Ede Tower Haberi

detaş konut Ede Tower

Ede Tower projesi, Detaş Konut tarafından hayata geçiriliyor. Ede Tower nerede sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Detaş Konut Ede Tower projesi, Ankara İncek'te yükseliyor. Detaş Konut Ede Tower projesinde 121 konut yer alıyor. 


Toplam arsa alanı 5 bin 972 metrekare olan Detaş Konut Ede Tower projesi, 35 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. 


Detaş Konut Ede Tower satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Detaş Konut Ede Tower satış fiyatları 292 bin TL'den başlıyor. Detaş Konut Ede Tower ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Detaş Konut Ede Tower projesinde daire alanları 75,5 metrekare ile 168,5 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Detaş Konut Ede Tower teslim tarihi 2015 Kasım olarak belirlendi. 


Ede Tower...