19 / 04 / 2024

Dev Planlama İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Dev Planlama İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Dev Planlama İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Aktülün, Cevdet Özdemir, Nurettin Danışman, İbrahim Cem Türe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat sektöründe dev binanın yapımı 140 saat sürdü!

Avrupa'nın en büyük 3D baskı inşaat tekniği ile yapılmış olan tek binası The Wave House Veri Merkezi, sadece 140 saatte tamamlandığı kaydedildi. 

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

İnşaat demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar fırladı! Müteahhitler hazır olun...

Gelen indirimler sonrası düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. İnşaat demir fiyatları gelen zamlar karşısında adeta fırlarken, güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Kasım 2023 demir fiyatları.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları haftanın başından itibaren, sakinliğini korurken bugün demir fiyatlarına dev indirim geldi. 1 ton demir ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen uçtu! Demir fiyatlarına dev zam geldi! 28 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bu hafta dev zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen uçtu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 28 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu hafta içinde peş peşe gelen zamlardan sonra demir fiyatları düştü. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Samet Kuzpınarı tarafından kuruldu.

Motto Planlama Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Motto Planlama Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Şükrü Oğuzhan Çalışkan tarafından kuruldu.

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Dev Planlama İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Dev Planlama İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Dev Planlama İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Aktülün, Cevdet Özdemir, Nurettin Danışman, İbrahim Cem Türe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Dev Planlama İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane, fabrika, turistik tesis, tatil köyü, otel inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, 2-)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri yapmak bunları kiraya vermek veya kiralamak, 3-)Yurtiçi ve yurtdışında, resmi ve özel...