19 / 04 / 2024

devlet destekleri korona 2021

devlet destekleri korona 2021

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs döneminde kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği ve işsizlik ödeneği kapsamında yaklaşık 8 milyon kişi için toplam 57 milyar lira ödeme yapıldığını açıkladı.

Aile Bakanlığı'ndan aile başına geri ödemesiz en düşük 35 bin TL yardım! Başvuru şartları peş peşe belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca verilen devlet destekleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların hayat koşullarını iyileştirmeyi amaçlayan önemli bir sosyal yardım programını içeriyor. Bu programlardan "Devlet Barınma Yardımı" maddi sorun yaşayanlara geri ödemesiz hibe para desteği veriliyor.

Kendi evini yapana devlet destek çıkıyor! 300 bin TL karşılıksız kredi desteği için ne yapılmalı?

Devlet destekleri açıklanmaya devam ediyor. Bir destek haberi de kendi evine yapacak olan vatandaşlar için geldi. Kendi evini yapacak vatandaşlara devlet düşük faiz imkanıyla kredi verecek. Krediler 300.000 TL’ye kadar karşılıksız olarak verilecek. İşte tüm detaylar…

Devlet 'baba' yüzünü gösterdi! Bu desteği kaçıran dizini döver! Başvuran herkese verilecek

Yeni yıla girmekle beraber devlet destekleri de çoğaldı. Sosyal yardım ödemeleri yükselen enflasyonla beraber gereksinim sahibi ailelerin destek ödemeleri de hızlandı ve ve 2500 TL'lik destek parası için başvuru şartları belirlendi. 

18 yaşını dolduran herkes hemen başvurabilir! Hesaplara 1.250 TL yatırılacak! Bu paraları sakın kaçırmayın!

Dar gelirli vatandaşlara yönelik devlet destekleri hız kesmeden devam ediyor. Verilen detaylara göre, bu kapsamda hesaplara 1.250 TL yatırılacak! Bu paraları sakın kaçırmayın!

Dedelere nenelere müjde! Her ay 2500 TL alabilirsiniz! 

Devlet destekleri şimdi de; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile yapılan açıklama içeriğince anneannelere ve babaannelere yönelik oldu Torunlarına bakmaları karşılığında her ay 2.500 TL ödeme yapılacak.

Bu devlet desteğini duyunca gözleriniz yuvalarından fırlayacak! Hemen bu habere bakın 

İhtiyaç sahiplerine yapılan devlet destekleri vatandaş tarafından merak edilip araştırılıyor. 2023 yılında devletin ihtiyaç sahiplerine sunduğu hizmetler arasında olan ödemelerden biri de yılda dört kez verilen yaşlı ve engelli aylığı.

Merakla bekleniyordu ve sonunda o gün geldi! Şartları taşıyorsanız hesabınıza 4.337 TL yatacak

Yaşanan ekonomik zorluklar ve vatandaşın bükülen beli için devlet destekleri hız kesmeden devam ediyor. Şimdi de evde bakım parası için insanlar  araştırma yapıyor. Başvuru şartları ve ne kadar alınacağını öğrenmek istiyorsanız haberimize göz atın.  İşte detaylar...

Ziraat bankası hesabınız yoksa hemen açtırın! Devlet destekleri yapmaya başlıyor

Kahramanmaraş depreminin akabinde verilen destekler afet bölgesine can suyu oluyor. Afetzedelerin taşınma ve barınma ihtiyaçları için devlet aracılığı ile yapılacak desteklerden ise Hesap açtıran ve kontrat imzalayan kişiler desteklerden faydalanacak.

2500 liraya kadar destek! Başvurular e-Devlet'ten

Dar gelirli vatandaşlara yönelik devlet destekleri devam ediyor. Gözler doğal gaz destek ödemelerine çevrilirken başvuruda bulunan vatandaşlara 900 ila 2.500 TL aralığında destek ödemesi yapılıyor. Ayrıca özel şirket çalışanlarına işveren tarafından maaşlarına ek 1000 TL doğal gaz desteği sağlanıyor

Devlet depremzedeye hangi destekleri sağlıyor? Kira, taşınma yardımı ne kadar? 100 bin TL'lik destek kimlere verilecek?

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde evleri yıkılan veya ağır hasara uğrayan depremzedelere 10 bin liralık destek ödemesi başladı. Devlet bunun yanı sıra kira ve taşınma yardımı, işsizlik ödeneği ve mazot yardımı gibi çeşitli destekler de sunacak.

Ev hanımlarına 1.100 TL yardım! Başvuran kapıyor! Hemen bakın!

Devlet destekleri tüm hızı ile devam ederken bir müjde ev hanımlarına geldi. Ev hanımlarına bin 100 TL destek ödemesi sağlanıyor ve başvuruların e-Devlet üzerinden alındığı belirtildi.

Halk otobüsleri hakkında yetkili isimden flaş talep

Benzin ve motorine gelen zamların ardından vatandaşların vazgeçilmezi olan halk otobüslerine de zam geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, akaryakıt fiyatlarına dikkati çekerek, "Özel halk otobüslerine verilen devlet destekleri kesinlikle artırıl

Ev alacaklara 86 bin TL kredi desteği müjdesi!

2021 devlet destekli hibe programlarına vatandaşların hem tasarruflu hem de konut sahibi olması için devlet destekleri devam ediyor. Bu kapsamda hükümetten tarafından 86 bin TL devlet destekli kredi verilecek.

devlet destekleri korona 2021 Haberi

devlet destekleri korona 2021

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs döneminde istihdamı korumak için Mart 2020'de başlatılan kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği ve işten çıkarma yasağı uygulamaları, yeni çalışma düzenine geçişle birlite 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle kontrollü normalleşme dönemiyle sona erdi. 

A Haber'de yer alan habere göre; açıklamada görüşlerine yer verilen Bakan Bilgin, salgın sürecinde daha fazla işletmenin başvurabilmesi ve daha çok çalışanın yararlanabilmesi amacıyla kısa çalışma ödeneğinin şartlarının esnetildiğini hatırlatarak "Mart 2020-Haziran 2021 döneminde 506 bin 624 firmadaki 3 milyon 773 bin çalışan kısa çalışma ödeneği uygulamasından faydalandı. Uygulama kapsamında pandemi dönemi boyunca toplam 36 milyar lira ödeme yapıldı." ifadelerini kullandı.

İşten çıkarma yasağı süresince ücretsiz izne ayrılan ve işsizlik ödeneğinden yararlanamayan 3,1...