20 / 04 / 2024

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi

Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliği'ne Ferhat Alemdar, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne de Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun getirildi.

1942 yılında devlet inşaat ofisi kurulmuş!

1942 yılında inşaat malzeme bulma sıkıntısı her geçen gün artmaya devam etmiş. Bu soruna hükümet el atarak devlet inşaat ofisi kurulmasına karar verilmiş.

Toprak Mahsülleri Ofisi'nden ayçiçek yağına dev indirim getirdi! 21 Mayıs'a özel fiyat listesi vatandaşı sevindirdi

Toprak Mahsülleri Ofisi ayçiçek yağlarında 21 Mayıs'a özel fiyatları açıkladı. Her evin ihtiyacı 5 litre ayçiçek yağında güzel bir indirim haberi geldi. Devlet ayçiçek yağından aldığı yüzde 36 gümrük vergisini yüzde 10'a çekmişti. İndirimli fiyatlar haberimizde..İşte detaylar...

Devlet Malzeme Ofisi 2 yılda 4.5 milyon TL kira ödedi!

Devlet Malzeme Ofisi (DMO), İstanbul’un göbeğinde bulunan mülkünü bir üniversiteye devretti ve Gebze’de “kiracı” oldu. 2 yılda 4 milyon 472 bin TL kira ödedi.

Devlet Bahçeli Köprüsü'nden günde 60 bin araç geçecek!

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü tamamlandığında Türkiye'nin en büyük köprülerinden biri olacak. İnşaatı devam eden köprünün her bir ayağında kullanılan malzeme ile 18 katlı bir bina dikilir...

OMV Petrol Ofisi'nin Aliağa'daki depolama tesisleri satılıyor!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR’ın liderliğinde bir grup uluslararası yatırımcı, OMV Petrol Ofisi AŞ’nin Aliağa’daki Depolama Tesisleri’nin satışı için OMV Aktiengesellschaft ile anlaştı.

Devlet Malzeme Ofisi'nin Göztepe'deki arazisi mecliste konu oldu!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Devlet Malzeme Ofisi tarafından satılan araziye ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, sorularını Maliye Bakanı Naci Ağbal'a iletti..

Tufan Büyükuzun, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü üyesi oldu!

Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliği'ne Ferhat Alemdar, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne de Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun getirildi.

ÖİB'den Gaziantep ve Van'da satılık 2 gayrimenkul!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğüne ait Gaziantep ve Van'da bulunan 2 gayrimenkulün satış yöntemiyle özelleştirilmesine karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kıbrıs Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi'nden malzeme satışı!

Kıbrıs Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü, muhtelif malzemelerin Çarşamba günden itibaren satışa sunulacağını açıkladı. Muhtelif malzemeler n Çarşamba gününden itibaren mesai saatleri içinde perakende ve peşin ödeme ile satışa sunulacak..

İzmir Devlet Malzeme Ofisi İdari Bina ve Lojman Binası Güçlendirme ihalesi 30 Ekim'de!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İzmir Devlet Malzeme Ofisi İdari Bina ve Lojman Binası Güçlendirme İşini ihaleye çıkarıyor. İhale 30 Ekim 2014 tarihinde saat 11:00'de yapılacak...

Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü satış ofisi!

Beylikdüzü metrobüs durağına 3 km, üniversiteler 2 km, yeni açılacak Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne 1 km uzaklıkta konumlanan Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 34 94...

1942 yılında Devlet İnşaat Ofisi kurulacakmış!

1942 yılında Vatan Gazetesi'nde yer alan haberde inşaat malzemesi bulmada sıkıntı çekiliyormuş. Devlet resmi ve gayri resmi inşaatlara, inşaat malzemesi tedarik etmek için Devlet İnşaat Ofisi'ni kuracakmış.

Gürsel Tekin: ÇEK ve DMO arsaları da Fikirtepe'ye katılsın!

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesini ziyaret ederek Fikirtepeliler ile dönüşüm sürecini konuştu. Tekin, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Devlet Malzeme Ofis arazilerinin de dönüşüme katılması gerektiğini söyledi.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Haberi

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi

Adalet, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Maliye, Milli Eğitim, Milli Savunma, Orman ve Su İşleri ile Sağlık bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.


Buna göre Adalet Bakanlığı Yüksek Müşavirliğine, Ankara Hakimi Seher Göksel Ata atandı.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında ise Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü'ne Alparslan Bayraktar, Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdür Yardımcılığı ve boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Süleyman Çalık, Bakanlık Müşavirliğine Ertuğrul Altın, Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Abdullah Tancan getirildi. Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdür Yardımcısı Serdal Azarsız, başka bir göreve atanmak üzere bu görevden alındı.


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Süleyman...