25 / 04 / 2024

devrek üniversite blokları

devrek üniversite blokları

Zonguldak Devrek'teki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu mevkiinde yapılması planlanan 271 konutluk projede çalışmalar devam ediyor.

Zonguldak Devrek'te yıkılma tehlikesi olan 10 ev boşaltıldı!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde heyelan nedeniyle yıkılma tehlikesi olduğu için boşaltılan 10 evin sakinleri, Ramazan Bayramı'nı buruk kutluyor. Vatandaşlar, bayramın ilk gününü evlerindeki eşyaları depolara taşımakla geçirdi

Üniversite öğrencileri Beylikdüzü'nde 3 köy 3 meydan tasarlıyor!

BEYLİKDÜZÜ Belediyesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile anlamlı bir işbirliği kurdu. Öğrencilerden oluşan çalışma gruplarının hazırladıkları "3 Köy, 3 Meydan, 3 Üniversite" isimli projenin sunumu gerçekleşti.

Yenimahalle kentsel dönüşümde sıra SSK Blokları'nda!

Mehmet Akif Mahallesi'nde örnek bir dönüşüm projesine imza atan Yenimalle Belediyesi, yeni rotasını AOÇ Kavşağı ile Lalegül arasında bulunan 25 Mart Mahallesi SSK Blokları olarak belirledi.

Ankara Yenimahalle SSK Blokları yenilenecek!

Yahyalar Mehmet Akif Mahallesi'nde örnek bir dönüşüm projesine imza atan Yenimalle Belediyesi, yeni rotasını AOÇ Kavşağı ile Lalegül arasında bulunan 25 Mart Mahallesi SSK Blokları olarak belirledi.

Bursa İntam Blokları ihalesine katılımcı olmadı!

Yıllardır atıl vaziyette duran ve büyük bir umutla kentsel dönüşümü bekleyen İntam blokları için Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı ihaleye yine katılımcı olmadı.

2003 yılında Bayrampaşa Cezaevi üniversite olacakmış!

2003 yılında olumsuz imaja sahip Bayrampaşa Cezaevi, Adalet Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle kaldırılacakmış. Cezaevinin 200 dönümlük arazisi ya üniversite ya da kültür merkezi olarak kullanılacakmış.

2002 yılında Şile ''üniversite'' beldesi olacakmış!

2002 yılında Işık Üniversitesi Şile'de 5 bin öğrenciye eğitim verecek bir kampüs kuruyormuş. Feyziye Mektepleri Vakfı'nın 600 dönümlük arazi üzerinde başladığı üniversite kampüsü inşaatıyla Şile ''üniversite'' beldesi olacakmış.

Devrek’e Mesire Alanı!

Devrek A Tipi mesire alanı ve yöresel ürünler satış yeri projesi tanıtıldı. Projede, yöresel ürün pazaryeri, baston müzesi, tarihi Devrek Evleri, spor sahaları, kütüphane bulunuyor.

2002 yılında Cibali Tütün Fabrikası üniversite kampüsüne dönüştürülmüş!

Haliç kıyısında 1884 yılında ünlü mimar Alexandre Vallaury'ye yaptırılan, 35 bin metrekare kapalı alana sahip, Cibali Tütün Fabrikası 2002 yılında 18 milyon dolar harcamayla üniversite kampüsüne dönüştürülmüş.

Konya metrosu öğrencilerin üniversite tercihlerini etkileyecek!

"Üniversite kenti" olma yolunda ilerleyen Konya'da öğrenciler, 2018'de ilk etabı tamamlanacak metro ile artık daha kısa süren ve konforlu bir yolculukla okullarına ulaşabilecek.

Bursa İntam Blokları imar planı askıda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan, İntam Blokları Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 1/1000 Ölçekli Süleyman Çelebi Çelik Palas Arası Uygulama İmar Planı Değişikliği 11 Haziran'da askıdan inecek...

Akşemsettin’e üniversite hastanesi müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla kandilleşerek Akşemsettin esnafını ziyaret etti. Başkan Aydın ziyaretleri sırasında Akşemsettin’e büyük bir üniversite hastanesi yapmayı planladıkları müjdesini verdi.

Antalya'da son 50 yılda tarihi değerlerin yerini beton bloklar aldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi, son 50 yılda yıkılan ve yerlerine beton bloklar dikilen doğal ve tarihi değerlere ilişkin çalışma yaptı. Çalışma kapsamında kentin yarım asırda kaybettiği tarihi değerler sıralandı.

devrek üniversite blokları Haberi

devrek üniversite blokları

Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesine yapılan 271 konutluk TOKİ projesi çalışmaları devam ediyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 18 Nisan 2016 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen TOKİ projesinde, yüklenici firma Çankaya Toplu Konut Hafriyat Ltd. Şti. çalışmalarını sürdürüyor. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'nin gayretli çalışmalarıyla ihalesi gerçekleştirilen projede; 271 adet konut, 1 cami ve 1 büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi yer alıyor. TOKİ projesinde başvuru tarihlerinin ve şartlarının önümüzdeki günlerde belli olacağını belirten Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, "Büyük gayretlerimizle ihaleye çıkartılan ve geçtiğimiz aylar içerisinde çalışmalara başlanılan TOKİ projemizde yüklenici firma Çankaya Toplu Konut turnası çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bloklar hızla yükselmeye devam ediyor. Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesine yapılan TOKİ projemizde başvuru...