25 / 04 / 2024

Deyaar pilot proje

Deyaar pilot proje

Aşçıoğlu İnşaat, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının ardından ilk projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Peşin para ödemeden pilot olup, işe başlamak isteyenlere müjdeli haber!

Corendon Airlines, 2015 yılında başlattığı “İkinci Pilot Adayları” projesini tekrar başlatıyor Yedinci kez düzenlenecek proje kapsamında Corendon Airlines, bu kez seçilen adayların tip eğitimlerini de kendi bünyesinde verecek.

TOKİ'den Serik'teki turizm çalışanlarına 583 konut!

Antalya Serik'te turizm sektörü çalışanlarının konut ihtiyacını karşılamak amacıyla pilot proje olarak geliştirilen 583 konutluk uygulamanın temeli atıldı. Konutların yıl sonunda bitirilmesi hedefleniyor...

Elon Musk'ın hedefinde İstanbul'un trafik sorunu var!

Ünlü iş adamı Elon Musk Türkiye ziyaretinde İstanbul trafiği hakkında detaylı bilgi aldı. Musk'ın bu kadar bilgi alması akıllara Boeing Company’nin İstanbul'da pilot proje olarak gelebilme ihtimalini getirdi.

Greenox: Türkiye'nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifikalı projesi!

Uluslararası Finans Kurulusunun EDGE Yeşil Bina Sertifikası Programı kapsamında Türkiye'den Pilot Proje seçilen Greenox, Türkiye'nin ilk, dünyanın 2. "dikey ormanı" olma özelliğini taşıyor.

Midtown Selenium by Deyaar projesinin yüzde 25'i satıldı!

Aşçıoğlu’nun Deyaar ile geliştirdiği ve Selenium markasını yurtdışına taşıdığı proje “Midtown Selenium by Deyaar” Dubai City’de yükseliyor. 199 bin USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projenin yüzde 25’i satıldı.

Midtown Selenium by Deyaar'ın yüzde 25'i satıldı!

Aşçıoğlu’nun Deyaar ile geliştirdiği ve Selenium markasını yurtdışına taşıdığı proje “Midtown Selenium by Deyaar” Dubai City’de yükseliyor.

Eskişehir'de 75 bin kişilik yeni bir kent kuruluyor!

Sarı: "Pilot proje kapsamında, Eskişehir'imizin Odunpazarı ilçesi Tepebaşı mevkisinde 838 hektarlık bölgeyi, rezerv yapı alanı ilan ettik. Bu alanda, 4 etaplık bir çalışmayla, yaklaşık 75 bin vatandaşımızın yaşayacağı, yeni bir kent kuracağız" dedi.

Enerjisa ve TEİAŞ elektrik tüketicileri için proje geliştirecek!

Enerjisa ve Türkiye Elektrik İletim A.Ş yüksek ve düşük elektrik tüketen müşterilerinin esnek taleplerini merkezi bir yazılım ile takvimlendirerek tüketicilerin sürekli, düşük maliyetli ve çevreye uyumlu tüketimine yönelik pilot proje başlatacak.

Şua İnşaat'tan yeni proje geliyor!

Fikirtepe'nin en yüksek noktasına 'Şua' imzası İstanbul'un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe'ye, Şua İnşaat imzasıyla konut ve ticari alanlardan oluşan yeni bir proje geliyor.

Fikirtepe'de iki proje satışa çıkıyor!

Fikirtepe'de iki proje satışa çıkıyor. Kentsel dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe'de ruhsat alan ilk proje 25 Şubat'ta satışa çıkıyor. Teknik Yapı'nın karma projesi 650 daireden oluşuyor...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan barınak hayvanlarını doyuracak proje!

Yemek artıklarının değerlendirilmesi amacıyla geliştirilen ve pilot olarak İstanbul'da uygulanacak proje kapsamında, konut, kafe ve lokantalardan toplanacak yemek artıkları, özel çöp torbalarına konularak hayvan barınaklarına gönderilecek

Teknik Yapı Fikirtepe'de 2 bin 700 konutluk 3 proje yapacak!

Teknik Yapı Holding, kentsel dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe'de 750 hak sahibiyle anlaşarak 2 bin 700 konutluk 3 proje için harekete geçti

Deyaar pilot proje Haberi

Deyaar pilot proje

Aşçıoğlu ve Deyaar pilot proje olarak belirledikleri Midtown projesi ile ortaklıklarını geliştirerek Türkiye'de ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde, gayrimenkul alanına büyük bir katma değer sağlayacak.



Dubai'deki dev inşaat firmalarından Deyaar Grubu’nun CEO'su Saeed Mohammed Al Qatami ve Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu tarafından imzalanan anlaşma, ortakların Türkiye'de ve Dubai’de ortak gayrimenkul projeleri geliştirerek mega projelere imza atacakları anlamına geliyor. Ayrıca bu anlaşmanın münhasır nitelikte olması, Aşçıoğlu'nun Dubai'deki otelcilik ve gayrimenkul sektörüne girişini kolaylaştırırken, Deyaar'ın da Türkiye'de, lider gayrimenkul markalarından biriyle yeni fırsatlar sağlayacak.



Kim Ne Dedi?



Deyaar CEO'su Saeed Mohammed Al Qatami ve Deyaar Genel Müdür Yardımcısı Srinivasan Krishnaswamy:


"Türkiye Arap ülkelerine çok yakın bir konumda Aşçıoğlu da hem alanında ortaklık anlaşması kurabileceğimiz güçlü bir firma hem de gayrimenkul geliştirme ve inşaat firması....