25 / 04 / 2024

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 50 bin 400 TL sermaye bedeli ile İsmail Yavuz Damgacıoğlu tarafından kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Madaranlıoğlu Otomotiv Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madaranlıoğlu Otomotiv Turizm Taşımacılık Emlak Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Umut Çavaş tarafından kuruldu. 

Kozacıoğlu Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kozacıoğlu Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vefa Kozacıoğlu tarafından kuruldu.

Halıcıoğlu-Sütlüce nazım imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Halıcıoğlu - Sütlüce Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Mayıs 2016 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Gençoğlu Karaköy Otelcilik'ten Karaköy'e yeni otel!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 50 bin 400 TL sermaye bedeli ile İsmail Yavuz Damgacıoğlu tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Bodrum Loft Projesi'ne ödül!

Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2017 “Turizm Yatırımları Proje“ kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKFEN İnşaat için tasarladığı Bodrum Loft Projesi, büyük ödüle layık görüldü.

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Haberi

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 50 bin 400 TL sermaye bedeli ile İsmail Yavuz Damgacıoğlu tarafından kuruldu.

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1.Otel, residance otel, motel, kamping, tatil köyleri, tatil siteleri, apart otel, termal tesisler, plajlar, yat limanı, gazino, lokanta, self-servis restoran, restoran, snack-bar, bar, kafeterya, cafe, kokteyl salonu, ikram (catering), pastane, büfe ve diger turiztik tesisler kurmak, isletmek, insa etmek, kurulmus otel, motel ve benzeri turizme yönelik tesisleri isletmek, isletmelerine katılmak, kiraya vermek, sirket uhdesinde bulunan turistik tesisleri kiraya vermek, isletmek,anlasma sureti ile satmak ve tahsis etmek, her türlü turizm hizmetleri görmek, yabancı ve yerli turistlere turlar düzenlemek, rezervasyon isleri yapmak, kiralanan gayrimenkullerde turistleri yararlandırmak,konu ile...