20 / 04 / 2024

Dick Bove

Dick Bove

Artan konut arzı, ABD'de de "kriz" söylemlerini gündeme getirdi. Bankacılık analisti Dick Bove, konut piyasasında balonun oluştuğunu, bunun kışa kadar yeni bir mortgage krizini başlatacağını öngördü.

ABD için yeni mortgage krizi uyarısı!

Artan konut arzı, ABD'de de "kriz" söylemlerini gündeme getirdi. Bankacılık analisti Dick Bove, konut piyasasında balonun oluştuğunu, bunun kışa kadar yeni bir mortgage krizini başlatacağını öngördü.

Marshall Boya Genel Müdürü Dick Velings, görevinden ayrılıyor!

Marshall Boya, Genel Müdür Dick Velings'in 1 Haziran 2012'de görevinden ayrılacağını duyurdu

Sinpaş Aqua City, Sinpaş Avangarden ve Lagün site sakinleri tiyatroda buluştu!

Sinpaş Aqua City 1. Etap, Sinpaş Avangarden ve Lagün site sakinleri 23 Aralık tarihinde Haldun Dormen süpervizörlüğündeki “Tom,Dick,& Harry” adlı oyuna yolculuk yaptılar

Marshall Boya Sokak Şenliği Yeldeğirmeni'nde!

AkzoNobel Marshall Boya Genel Müdürü Dick Velings ve Osmanlı Sanatı Uzmanı ve Marshall Renk Elçisi Serdar Gülgünün katılımıyla gerçekleştirecek olan tarihi Renk Hareketi 3 Temmuz 2011 tarihinde yapılacak

Marshall Osmanlı Renkleri'nden çarşılar Koleksiyonu!

Marshall Osmanlı Renkleri şimdi de çarşılar Koleksiyonu ile hayatı renklendiriyor. Osmanlı Sanatı Uzmanı ve Marshall Renk Elçisi Serdar Gülgün 'ün danışmanlığında hazırlanan koleksiyon, AkzoNobel Marshall Boya Genel Müdürü Dick Velings 'in katılımıyla tan

BofA batık konut kredisi satmasıyla ilgili para ödeyecek!

Rochdale Securities LLC'den Dick Bove, BofA'nın batık konut kredilerini geri satın almakla ilgili gelecek dört yılda her yıl 5 milyar dolar ödemek zorunda kalacağını tahmin ettiğini söyledi.

Marshall Türkiye, Osmanlı Renkleri'ni ihraç edecek!

Marshall Türkiye’nin yeni CEO’su Dick Velings, ürettikleri Osmanlı Renkleri boya serisini Avrupa’ya ihraç etmeye hazırlanıyor. Velings, Avrupa evlerini Şerbet, Akide ve Lokum tonlarıyla buluşturacak

Dick Bove Haberi

Dick Bove

Ünlü bankacılık analisti Dick Bove'dan yeni kriz uyarısı geldi. Konut piyasasında balonun oluştuğunu belirten Bove, bunun kışa kadar yeni bir mortgage (ipotekli konut kredisi) krizini başlatacağını öngördü. 

ABD Merkez Bankası Fed'in tahvil alım programını sonlandırmaya yaklaştığını hatırlatan Bove, bunun mortgage'a dayalı menkul kıymetleri de içerdiğini belirtti.


"Konut piyasasını fonlamak için daha az para olacak" diyen Bove, bunun yüksek aylık ödemeler ve düşük ev fiyatları anlamına geleceğini söyledi. Dick Bove, bu gelişmelerin yeni bir mortgage piyasası ve ekonomik kriz yaratacağını savundu. 


Halen aylık 25 milyar dolarlık tahvil alımı yapan Fed'in sonbaharın sonunda tahvil alımını bitirmesi bekleniyor. 


Fed'in gelecek yılın ilk çeyreğinde faizi artırması...