25 / 04 / 2024

Didim gecekondu bölgesi

Didim gecekondu bölgesi

Didim Belediye Meclisi 2015 yılı Şubat ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Toplantıda gece kondu önleme bölgesiyle ilgili plan tadilatı İmar Komisyonunun ret verdiği rapor, mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Ayazağa Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın gerçekleştirecek.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi 1 Aralık'ta!

TOKİ, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesini 1 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Otogar, Trafo ve Enerji Nakil Hatlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 25 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

Tuzla Aydıntepe Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, Aydıntepe Mevkii, Gecekondu Önleme Bölgesi Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi projesi hayata geçiyor!

Aydın'ın Didim ilçesinde hayata geçirilecek 'Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi' projesi ile 109 bin dönümlük alanda oluşturulacak serbest bölgede termal ve golf otelleri, eğlence mekanları ve alışveriş merkezleri yapılacak.

Mamak Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

Ankara Mamak ilçesi Karaağaç-Altıağaç ve Hüseyingazi Mahalleleri Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin olarak hazırlanan 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı teklifleri askıda...

Mamak Tuzlaçayır Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

Ankara Mamak General Zeki Doğan Mah. Tuzluçayır Gecekondu Önleme Bölgesi Revizyon İmar Planı kapsamında kalan dükkanlara ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya çıktı...

Kağıthane ve Şişli gecekondu bölgesi imar planı askıda!

Bakanlık tarafından 23 Haziran 2015 tarihinde onaylanan İstanbul Kağıthane ve Şişli İlçeleri Seyrantepe ve Huzur Mahalleleri Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Kuşadası ve Didim arası turizm bölgesi ilan edilecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kuşadası ve Didim arasındaki bölgenin serbest turizm bölgesi ilan edileceğini açıkladı. Zeybekci, ''Yatırımcılar için bir dizi imkân yaratacağız, indirimler getireceğiz" dedi.

Didim gecekondu bölgesi Haberi

Didim gecekondu bölgesi

4 Şubat Çarşamba günü saat 14:00'de Didim Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıya MHP'den Ragıp Işıklar mazeretli olarak katılmadı. Toplantı öncesinde Yaya haklarının ihlal edilmesi ve Yaya düzenlemeleri konusunda verilen önerge oy birliğiyle meclis gündemine alındı. Verilen bir başka önergede ise Denetim Komisyonunda görev alan MHP'li Aydan Aşık Turgut görevinden istifa ederken yerine MHP grubundan bir ismin seçilmesi önerisi Meclisgündemine alındı. 

MHP'li Meclis Üyesi Aydan Aşık Turgut Muhtarlara nakdi yardım yapılması konusunda önerge verirken bu konuyla ilgili yazılı cevap verileceği dile getirildi. 

MHP'li Meclis Üyelerinin ortak önergesinde Didim'deki su fiyatlarının yüksek oluşu dile getirirken, Başkan Atabay konunun Büyükşehir Belediyesini ilgilendirdiğini söyledi; önerge ret edildi. MHPnin bir diğer önerisinde ise Efeler Mahallesine Cami yeri ayrılmasıyla ilgili önergede hakkında konuşan Başkan Atabay "Efeler Mahallesine...