25 / 04 / 2024

Didim ilçesi

Didim ilçesi

Aydın'ın Didim ilçesinde, makilik alanda yangın çıktı. Yangın söndürme çalışmaları sürüyor

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Didim'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Didim Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Didim ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Aydın Didim'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

O ildeki 2 arsa satılıyor! Yazlık bölgede yüzde 20 indirimle arsa sahibi olabilirsiniz! 

Aydın Didim Milli Emlak, Aydın ili, Didim ilçesi, Denizköy ve Akyeniköy ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. İşte emlak vergisinden de muaf olan o arsaların detayları...

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı!

Aydın ili Didim ilçesi Aybük mahallesinde hayata geçirilen Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca sabit faiz oranı imkanı da sunuluyor.

Ümraniye'nin 5 ilçesi için yükseklik sınırlaması plan itirazı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ümraniye ilçesi, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahallesi, Nazım İmar Planı Yükseklik Sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

İstanbul'un o ilçesi için son dakika kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul ili, Silivri ilçesi, Seymen ve Çeltik mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

First Class Otel icradan satılıyor! 37.2 milyon TL'ye...

Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, Gevrek Mevkiinde yer alan ve 4672 ada 4 parselde kayıtlı First Class Otel icradan satılıyor...

Kayseri Melikgazi ilçesi için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Battalgazi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kastamonu Bozkurt ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili, Bozkurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Gaziantep Şahinbey ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Konya Altınekin ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Altınekin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Didim ilçesi Haberi

Didim ilçesi


     Taşburnu mevkisindeki makilik alanda henüz belirlenmeyen bir nedenle çıkan yangına, 2 yangın söndürme uçağı, 1 helikopter ile orman işletme ve belediyeye ait arazözlerle müdahale ediliyor. 

     Yangının yerleşim yerlerine yakın olması nedeniyle çevre belde ve ilçelerden de takviye ekip istendi. 

     Yangın söndürme çalışmaları...