24 / 04 / 2024

dijital dönüşüm

dijital dönüşüm

Gayrimenkul sektöründe de dijital dönüşüm hız kazandı. Sektörün geleceği 17 Nisan'da gayrimenkul profesyonelleri tarafından masaya yatırılacak...

Gayrimenkul sektöründe dijital dönüşüm ne kadar önemli?

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, “Dijitalleşme o kadar hızlı ilerliyor ki bizler de pazarlama stratejilerimizi, iş yapış şekillerimizi ve iş süreçlerimizi bu değişimlere ve yeni teknolojilere göre sürekli yeniliyoruz” diye konuşuyor...

Önemli altyapı yatırımlarına imza attık!

Başbakan Binali Yıldırım Sabah Gazetesi için yazdı. Yıldırım, dijital dönüşümün önünün açıldığını ve dönüşüm seferberliğinin başlaması gerektiğini söyledi.

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

6 bin 500 işletmeye danışmanlık yapılıyor. Sanayici dijital dönüşümle kazanıyor!

Ankara'da OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren 15 firma, Dijital Dönüşüm Ofisi'nin çalışmaları sayesinde verimliliklerini artırdı. Firmalar, üretimde zaman, verimlilik ve performans gibi tüm aşamaları hızlı şekilde takip edilebiliyor.

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Dijital dönüşüm, enflasyon ve parasal genişlemenin bir sonucu!

Boğaziçi Zirvesi'ne katılan ekonomistler, finansal işlemlerde dijital dönüşümün artmasına katkıda bulunan faktörler arasında küresel enflasyon ve para birimi genişlemesi olduğunu söyledi.

Altın Emlak'ın dijital dönüşümü DDTECH'e emanet!

Gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alan Altın Emlak, Türkiye’nin “İlk Dijital Dönüşüm Ajansı” DDTECH ile iş birliği yaptı.

Türk Telekom ve Hepsiemlak'tan emlakta dijital dönüşüm işbirliği!

Türk Telekom emlak sektöründe dijital dönüşümün önünü açacak yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hepsiemlak ile hayata geçirilen proje ile emlakçılara atanan mobil numaraların kendilerine ait şahsi numaralara yönlendirilmesi sağlanacak.

Gayrimenkulde dijital dönüşüm!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, değişen müşteri beklentileri ile birlikte gayrimenkul sektöründe yaşanan dijital dönüşümü değerlendirdi...

İnşaat sektöründe yeşil ve dijital dönüşüme uyulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Güven Sak bugünkü köşesinde virüs sonrasında yapılacak yeşil-dijital dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Gayrimenkul sektöründe yeni devir: Dijital dönüşüm!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt’e göre gayrimenkul teknolojileri, emlak, inşaat ve yaşam alanları endüstrilerini de kapsayan geniş bir dijital dönüşümün küçük bir parçası olarak başladığı yolculuğunu büyüyerek sürdürüyor. 

Perakende sektöründe 5 yıl içerisinde beklenen dönüşüm 8 ayda yaşandı!

Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü Deniz Bozan, "Perakende sektöründe beş yıl içerisinde beklenen dönüşümü sekiz ay içerisinde gerçekleştiğine tanık olduk" dedi. Bozan, kira ve diğer borçların yeniden yapılandırılması, marka güçlendirme ve dijital gelişim gibi çıkış yolları bulunduğunu belirtti.

Ofisteki dijital dönüşüm Smartoffice ile akıllandı!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Smartoffice CEO'su Serap Köprülü ile ofislerdeki dijital dönüşümleri masaya yatırdı.

Dijital dönüşüm gayrimenkulü de yeniden şekillendirecek!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, gayrimenkul sektöründe, işgücü piyasasında, eğitim alanında değişiklikler olacağını belirtti.

dijital dönüşüm Haberi

dijital dönüşüm

Tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de dijital dönüşüm hız kazandı. Sektörde gelİnen nokta, trendler ve sektörün geleceği 17 Nisan'da gayrimenkul profesyonelleri tarafından masaya yatırılacak...

Sektörde bir ilk

Hayatımızı A' dan Z' ye değiştiren dijital devrim son dönemde özellikle gayrimenkul sektöründe de iş yapış şeklinin kurallarını yeniden belirliyor. Gayrimenkul sektöründe gelinen son nokta ve önümüzdeki döneme ilişkin yenilikler 17 Nisan Çarşamba günü Dome İstanbul'da düzenlenecek 'Prop-Tech' etkinliğinde ele alınacak. Gayrimenkul sektöründe ilk olan bu buluşmayı 'Dijital Değişim ve Dönüşüm' sloganıyla 'Buluşmayı Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM)' organize ediyor.

300 profesyonel

Kısa süreli oturumlar şekilde yapılacak etkinlikte, katılımcı firmalar gayrimenkul sektöründeki çözümleri, sektörün dijitale geçiş süreci, müşterilerin arama alışkanlıklarını ve firmalarının yaptığı farklılıklar hakkında bilgiler verecek. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan TÜGEM Basın Komite...