26 / 04 / 2024

Perakende sektöründe 5 yıl içerisinde beklenen dönüşüm 8 ayda yaşandı!

Perakende sektöründe 5 yıl içerisinde beklenen dönüşüm 8 ayda yaşandı!

Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü Deniz Bozan, "Perakende sektöründe beş yıl içerisinde beklenen dönüşümü sekiz ay içerisinde gerçekleştiğine tanık olduk" dedi. Bozan, kira ve diğer borçların yeniden yapılandırılması, marka güçlendirme ve dijital gelişim gibi çıkış yolları bulunduğunu belirtti.



Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü Deniz Bozan, 2021'de ilişkin açıklamalarda bulundu.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Bozan, Tepe Emlak olarak, gruba yeni katılan AVM'ler ile istihdamlarını artırdıklarını söyledi. Bozan, şunları kaydetti: 

"2021 ekonomisi şu anda belirsizliğini korusa da, tüketici eğilimlerinin iyi analiz edilmesi, çok kanallı pazarlama taktikleri, e-ticaret ve dijitalleşme sürdürülebilirliği destekleyecek önemli unsurlar. Salgin döneminde yeni bir alışveriş merkezinin kiralama ve yönetimini üstlendik. Yeni anlaşmalar için de görüşmelerimizi sonlandırma aşamasındayız. Gruba yeni katılan alışveriş merkezlerimizle istihdamımızı artırıyoruz.

Perakende sektöründe 5 yıl içerisinde beklenen dönüşüm 8 ayda yaşandı!

Perakende sektöründe beş yıl içerisinde beklenen dönüşümü sekiz ay içerisinde gerçekleştiğine tanık olduk. Dünyanın yaşadığı bu dönüşüm, perakende sektörünü de yeni çıkış yolları aramaya itti. Kira ve diğer borçların yeniden yapılandırılması, marka güçlendirme ve dijital gelişim bu çıkış yollarının temelini oluşturdu. AVM'lerin tasarruf politikaları çerçevesinde kaliteden taviz verilmeden yönetilmesi ve hizmet anlayışının ziyaretçi özelinde sunulacak ayrıcalıklara dayandırılması, müşterilerde yeni deneyim hafızaları yaratacak önemli faktörler arasında gösterilebilir. Toparlanmanın hızlı olacağını ve offline alışveriş hacminin yeniden yakalanacağını düşünüyoruz."

2020'de perakende sektörü ne oldu?


Geri Dön