19 / 04 / 2024

Dijital Pazarlama Sosyal Medya ve Reklam Stratejileri

Dijital Pazarlama Sosyal Medya ve Reklam Stratejileri

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk 10 Nisan’da Eduplus tarafından düzenlenen 3. Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde ‘Dijital Pazarlama, Sosyal Medya ve Reklam Stratejileri’ konulu oturuma konuşmacı olarak katıldı...

Gelir İdaresi açıkladı! Kira tespiti için Dijital Vergi Dairesi'nden form doldurmak yeterli olacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı kayıt dışı ekonomi ile mücadele ile ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiracıların Dijital Vergi Dairesi üzerinden Kira Bildirim Formu'nu doldurması için çağrı yaptı. İşte o paylaşım...

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Durmuş tarafından kuruldu.

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Sosyal medyadan kazananlar dikkat! Radara 50 bin kişi takıldı

Maliye Bakanlığı internet üzerinden gelir elde edenleri yakın markaja aldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya üzerinden gelir elde eden 65 bin kişinin 50 bininin tam bildirim yapmadığını söyledi. Bakan Nebati, uzaktan çalışma yolu ile gelir elde eden dijital göçebelerin de kayıt

Sabancı Holding iki dev dijital pazarlama şirketini bünyesine kattı

Sabancı Holding, veri odaklı dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren SEM ile siber güvenlik (operasyonel teknolojiler) konusunda dünyanın önde gelen startuplardan birisi olan Radiflow'u bünyesine kattı.

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Koronavirüs sürecinde gayrimenkul yatırımcısı dijital işlemleri tercih etti!

Kuzeybatı Gayrimenkul yıllar öncesinden başladığı dijital dönüşüm ile sektöre öncülük ediyor. Koronavirüs salgını sürecinde, Kuzeybatı’nın sosyal medya üzerinden gelen trafiğinde yüzde 200 oranında artış yaşandı.

Korana döneminde gayrimenkul yatırımcıları sosyal medyadaydı!

Kuzeybatı Gayrimenkul yıllar önce başladığı dijital dönüşüm ile sektöre öncülük ediyor. Bu süreç içerisinde, Kuzeybatı’nın sosyal medya üzerinden gelen trafiğinde yüzde 200 oranında artış yaşandı.

Gayrimenkul 2020’de dijital pazarlama ile ivme kazanacak!

Dijital Pazarlama Okulu Kurucusu Yasin Kaplan, “Gayrimenkul, turizm, ihracat, 2020’de dijital pazarlama ile ivme kazanacak” diye konuştu.

Emlak sektöründe dijital pazarlama!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği İzmir, sektördekileri bir araya getirecek ve dijital pazarlamadaki yeniliklerle iş verimliliğini artıracak...

Emlak sektöründe dijital pazarlama devri!

TÜGEM İzmir Temsilciliği, sektör paydaşlarını çözüm ortakları ile tanıştırmak ve dijital pazarlamada yeniliklerle iş verimliliğini yükseltmek için Prop Tech İzmir adlı bir etkinlik gerçekleştirecek.

Dijital Pazarlama Sosyal Medya ve Reklam Stratejileri Haberi

Dijital Pazarlama Sosyal Medya ve Reklam Stratejileri



Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk 10 Nisan’da Eduplus tarafından düzenlenen 3. Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde ‘Dijital Pazarlama, Sosyal Medya ve Reklam Stratejileri’ konulu oturuma konuşmacı olarak katıldı. Çelenk sosyal medyanın artık olmazsa olmaz olduğunu vurgulayarak; şirket sosyal değilse bile müşterilerin şirketi sosyal yaptığını söyledi.



Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding’in Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk, Eduplus tarafından düzenlenen 3. Yenilikçi Markalar Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı. ‘Dijital Pazarlama, Sosyal Medya ve Reklam Stratejileri’ konulu panelde, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk, sosyal medyanın her yaştaki firma için artık kaçınılmaz olduğunu, yenilikçilik kanallarının da başında geldiğini anlattı.



Çelenk, “Soyak, 53 yaşının olgunluğunda üretim, sanayi ve hizmet alanlarındaki faaliyetlerini, 1400 kişilik bir ailenin...