25 / 04 / 2024

Dikili Belediyesi arsa ihalesi

Dikili Belediyesi arsa ihalesi

Dikili Belediye Başkanlığı, Çandarlı, İsmetpaşa ve Merdivenli Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale usulü ile satıyor. İhaleler 20 Temmuz'da gerçekleşecek..

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir Dikili'de arsa arazi ve zeytinlik fırsatı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir Dikili'de yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Dikili Belediyesi'nden büyük fırsat: Arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı'nda yer alan 22 adet arsa, arazi ve zeytinliği satışa çıkardı. Arsa, arazi ve zeytinliklerin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Çekmeköy Belediyesi arsa satacak! Megakentte imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Taşdelen'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticaret ve hizmet alanı imarlı.

Belediye'den satılık 3 arsa! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Gümüşhane Kelkit Belediyesi, arsa alacaklara müjdeyi verdi. Gümüşhane Kelkit'te yer alan 3 adet arsa satışa sunuldu. Peki Kelkit Belediyesi'nin satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir'de 17 adet arsa satışa çıkıyor! 5 Ekim'de yapılacak ihalede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor

İzmir Dikili Belediyesi Katıralan Mahallesi'ndeki 17 adet arsayı satışa çıkardığını ilan etti. İşte ihaleye ilişkin tüm merak edilenler...

Dikili Belediyesi 17 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı Mahallesi'nde yer alan 17 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 5 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Dikili Belediyesi 7 arsa ve arazi satacak! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlara büyük fırsatı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili'de yer alan 7 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte 8 Haziran'da yapılacak olan ihale ile ilgili detaylar...

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

Dikili Belediyesi arsa ihalesi Haberi

Dikili Belediyesi arsa ihalesi

Dikili Belediye Başkanlığı, Çandarlı, İsmetpaşa ve Merpenli Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı satışa sunuyor. Toplam muhammen bedeli 3 milyon 840 bin 54 lira olarak belirlenen arsalar için ihale 20 Temmuz'da yapılacak.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Dikili Belediye Başkanlığından:



1 - Yukarıda niteliği tahmini bedeli geçici teminatı ve ihale tarih, saati belirtilen arsa nitelikli taşınmazların satış ihalesi; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif (arttırma) usulü ile Belediye Kültürevinde ve Encümen huzurunda şartname gereğince yapılacaktır.

2 - Muhammen bedeller yukarıdaki cetvelde gösterilmiştir.

3 - Taşınmaz satışı suretiyle devir teslimler KDV Kanununun 17/4-r maddesine göre KDV den müstesnadır.

4 - İhaleye Katılacaklardan İstenen Belgeler;

A- Gerçek Kişilerden;

a) Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)

b) Geçici Teminat Bedeli Makbuzu

c)...