20 / 04 / 2024

dikili modern park alanı

dikili modern park alanı

Dikili Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde park yapım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam etti. Ekipler mahallelere yeni modern çocuk parkları kazandırdı.

Park Modern Vadi fiyat listesi Ekim 2023! Park Modern Vadi nerede?

Park Modern Vadi villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Park Modern Vadi fiyat ları ne kadar? Park Modern Vadi nerede? İşte detaylar...

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Büyükçekmece'ye modern park geliyor!

Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan ömrünü tamamlamış Saydağ park alanını tamamen yenileyerek,modern park inşa edecek.

Hakkari'ye modern park yapılacak!

Hakkari Belediye Başkan Vekili Epcim, kentin en önemli sorunlarından olan alt yapı ve su sorununu çözmek için hummalı bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Cizre'nin çehresi değişti!

Cizre Belediyesi'nin 22 dönümlük alan üzerinde inşa ettiği modern park, mahallenin çehresini değiştirdi.

İzmir Menderes'e ay yıldızlı park geliyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında ilçe merkezi girişine kazandırılacak modern park için çalışmalar hızla sürüyor.

Şehitkamil Belediyesi'nden modern park!

Şehitkamil Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Fıstıklık Mahallesi’nde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak yeni bir parkın yapımına başladı.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

Eskişehir Basın Parkı hizmete açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ,Basın Parkı'nda peyzaj düzenleme çalışması kapsamında parkı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı çalışmalarını tamamladı.

Kayseri İldem Park perakende sektörünü bir araya getirdi!

Türk perakende sektörü, Kayseri'nin modern yaşam merkezi İldem Park'ın açılışında buluştu. İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ağca ve Sonae Sierra Türkiye Genel Müdürü Maxence Liagre tarafından İldem Park projesi hakkında bilgiler aktarıldı

Kayseri Kocasinan'a modern parklar inşa edilecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp Mahallesi’ndeki yeni yerleşim yerine modern bir park yapacaklarının müjdesini verdi.

dikili modern park alanı Haberi

dikili modern park alanı

Dikili Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde park yapım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam etti. Ekipler mahallelere bir yandan yeni parklar kazandırırken diğer yandan da mahallelerde bulunan çocuk oyun parkları yenileme çalışmalarını ara vermeden sürdürdü.


Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi ekipleri tarafından ilçede yaşayan çocukların neşe içerisinde oyunlar oynaması için yeni park yapım çalışmaları devam ederken, yine aynı çalışma kapsamında mevcut parklarda elden geçirilerek eskiyen, kullanım ömrünü tamamlayan parklara yeni nesil, modern çocuk oyun grupları monte etti. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi 14 Eylül Kurtuluş Parkı, Bankacılar Sitesi Parkı ve Gazipaşa Mahallesi Seçkinler Sitesi Parkı'nda çocukların sportif ve fiziksel aktivitelerine imkan sağlamak amacıyla TSE standartlarında polietilen malzemelerden üretilmiş tek çatılı iki kaydıraklı, salıncaklı, tahterevalli ve 2 adet zıp zıpın...