27 / 04 / 2024

Dikmen Akpınar sağlık ocağı

Dikmen Akpınar sağlık ocağı

DİKMEN Akpınar Mahallesi'ndeki boş arazi imar planında sağlık ocağı olarak görünüyor. 20 yıldır boş duran çöp dolu alana mahalledeki sağlık ocağının küçük ve yetersiz olmasından yakınan vatandaşlar tepki gösteriyor.

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Caner Yılmaz ve Pınar Özdemir ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ'tan İzmit'teki sağlık çalışanlarına konut müjdesi!

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı sosyal konut projesi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için gerçekleşen basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sağlık çalışanlarına önemli bir müjde verdi

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Tutpınar tarafından kuruldu.

Medi Chiron Sağlık Turizmi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Medi Chiron Sağlık Turizmi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Handan Piriştine ve Pınar Türk ortaklığıyla kuruldu.

Kıbrıs Dikmen Sağlık Merkezi hizmete açıldı! 

Sağlık Bakanlığı ve Dikmen Belediyesi ortaklığında Kıbrıs Dikmen'de hayata geçirilen sağlık merkezi projesi bölge halkına kesintisiz hizmet verecek. Yeni açılan sağlık merkezinde 2 muayene, bir pansuman ve bekleme odası ile eczane yer alıyor. 

Clinicwest Sağlık Turizmi Limited Şirketi kuruldu!

Clinicwest Sağlık Turizmi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydın ve Mutlu Dikmen ortaklığında kuruldu.

Medicatürk Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Medicatürk Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Tuna Acer ve Hakan Çınar ortaklığında kuruldu. 

Yeni yapılacak 25 şehir hastanesi ve sağlık kampüsü projesi!

"Vakit Türkiye Vakti" sloganıyla 2018 seçim beyannamesini açıklayan AK Parti önemli kalkınma projelerini açıkladı. AKP hükumeti KÖİ yöntemi ile 21 şehir hastanesi ile sağlık kampüsü yapmayı planlıyor...

Hava Kent Akpınar satılık daire!

300 konutluk proje plan Hava Kent Akpınar satılık daire fiyatları 150 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje havacılık personeline özel uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeni sağlık merkezleri geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Altındağ Belediyesi Başpınar ve Feridun Çelik Aile Sağlığı Merkezleri'nin açılış törenine katıldı.

Renli İnşaat Nakliyat Hafriyat Gıda Temizlik ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renli İnşaat Nakliyat Hafriyat Gıda Temizlik ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Seçil Demirbozan tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Maltepe, Çınar Mahallesi, A.Kahveci Caddesi, Tahsin Bey Sokak'ta kuruldu.

Dikmen Akpınar sağlık ocağı Haberi

Dikmen Akpınar sağlık ocağı

Mahalledeki sağlık ocağının küçük ve yetersiz olmasından yakınan vatandaşlar 20 yıldır boş duran alana yeni bir sağlık ocağının yakın zamanda yapılmasını istiyor. 


HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR AKPINAR 


Mahallesi Muhtarı İsmail Tarhan ise "Mahallemizde hizmet veren sağlık ocağı eski ve yetersiz. Hemen yan taraftaki boş arazi, imar planında sağlık ocağı görülmesine rağmen hiçbir işe yaramıyor. Araziye sağlık ocağının yapılmasını talep ediyoruz" dedi.


Habertürk...