24 / 04 / 2024

Dikran Masis kim

Dikran Masis kim

Emlak kralı Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis , İngiltere Londra'dan daire satın aldı. Çift 1 odalı rezidans dairesi için 850 bin pound yani yaklaşık 4 milyon TL ödedi.

Dikran Masis kimdir?

Dikran Masis, eşi Yasemin Hanıma St. Tropez'den havuzlu bir villa satın aldı. Peki ünlü emlakçılar listesinde yer alan Dikran Masis kimdir? Dikran Masis, hangi şirketin sahibi?

Dikran Masis eşi Yasemin Hanım'a St. Tropez'de 3 milyon euro'ya lüks villa aldı!

'Benim gibi paralı adamlara ilgi duyan kadınlar bizi kart finans olarak görüyor' sözüyle olay yaratan Dikran Masis, eşi Yasemin Hanım'a 33. yaş hediyesi St. Tropez'de 3 milyon euro'ya lüks bir villa aldı...

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Dikran Masis'ten mülk sahiplerine 'kira almayın' çağrısı! 

İş adamı Dikran Masis, koronavirüs salgınıyla mücadelede herkese örnek olacak bir davranış sergiledi. Bin 447 kiracısından kira almayan Masis, "Ben bunu kahraman olmak için yapmadım. Ticaretin gereği buydu yaptık. Benim felsefemde batan geminin lüks kamarası olmaz" diye konuştu...

Dikran Masis 1447 kiracısından kira almayacak!

İş insanı Dikran Masis, yeni tip koronavürüs (Kovid-19) sebebiyle işleri olumsuz etkilenen 1447 kiracısından kira almayacak.

Mimar Yasemin Masis Londra'da saray hayatı yaşıyor!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul’ün sahibi Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis'in Londra’da yeni satın aldığı malikane yabancı dekorasyon dergilerine konu oldu.

Dikran Masis ve Yasemin Masis İngiltere'den ev aldı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden işadamı Dikran Masis ve mimar Yasemin Masis, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinden ev aldı. Çift, evleri için 38 milyon 500 bin lira ödedi.

Dikran Masis Londra'dan 4 milyon TL'ye rezidans aldı!

Emlak kralı Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis , İngiltere Londra'dan daire satın aldı. Çift 1 odalı rezidans dairesi için 850 bin pound yani yaklaşık 4 milyon TL ödedi.

Yasemin Masis'in Seyhan Park Residence çalışmaları sürüyor!

Mimar Yasemin Masis eşi Dikran Masis ile çıktığı Venedik tatili sonrasında soluğu Adana'daki Seyhan Park Residence projesinde aldı.

Yasemin Masis: 7 ev değiştirdik!

İç Mimar Yasemin Masis ille eşi Dikran Masis İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 4 katlı villalarında rahat bir yaşam geçiriyorlar. Yasemin Masis, ''Buraya gelene kadar 7 ev değiştirdik'' dedi.

Yasemin Masis'ten Seyhan Park Residence projesine teftiş!

Mimar Yasemin Masis, Dikran Masis'in yaptırdığı Seyhan Park Residence'ta teftişte bulundu. İnşaatın mimarisi; şirketin yönetim kurulu üyesi olan Yasemin Masis'e ait. Yasemin Masis 27 haftalık hamile.

Dikran-Yasemin Masis çifti bebek sahibi oluyor!

Cemiyet hayatının ünlü çifti Dikran - Yasemin Masis, yeni yılda bebek sahibi oluyor. Eskidji Müzayede Şirketi'nin sahibi olan 68 yaşındaki Dikran Masis, güzel haberi yeni yıl yemeğinde kutladı...

İnşaat ruhsatını kim alır?

İnşaat ruhsatı, yapı ruhsatı, mücavir alanlar içerisinde ruhsata tâbi olan herhangi bir yapının inşaatına başlanabilmesi için belediyelerce düzenlenen izin olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu inşaat ruhsatını kim alır?

Ev satışında komisyonu kim öder?

Ev alım satım işlemlerinin bir emlakçı aracılığı ile yapılması sonucunda emlakçıya belli bir miktar komisyon ödeniyor. Peki, ev satışında komisyonu kim öder? Ev satışında ne kadar komisyon ödeniyor?

Ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemelerinin yapılması gerekiyor. Peki, ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Dikran Masis kim Haberi

Dikran Masis kim

Emlak kralı Dikran Masis 2009'da hayatını birleştirdiği Yasemin Masis'le İngiltere'de krallara yakışır  Londra'yla Tower Köprüsü manzaralı bir bir ev satın aldı. 


Dikran Masis, Tower Köprüsü manzaralı ve sadece 1 odalı rezidans dairesi için 850 bin pound yani yaklaşık 4 milyon TL ödedi. Mimar olan Yasemin Hanım, dünyaca ünlü yıldızların da oturduğu ve Thames Nehri kıyısındaki lüks apartmanı için "Tasarım harikası" yorumu yaptı. 4 katlı bu lüks apartman, İngiltere'nin ünlü mimarları tarafından hazırlanırken her dairede giyinme bölümü, saunalı özel banyo ve yine spor alanı bulunuyor.



Masis çiftinin yeni satın aldığı rezidans daire, Londra'nın en lüks yerinde bulunuyor. İkilinin oturduğu bina, dünyaca ünlü mimarlar tarafından tasarlandı.


OĞULLARIYLA KEYİF...

Masis çifti, şu sıralarda oğulları Theo ile Londra'daki lüks evlerinde keyif...