20 / 04 / 2024

Dilgün Saklar mimarlık

Dilgün Saklar mimarlık

Mimar Dilgün Saklar kimdir? Mimar Dilgün Saklar, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Dilgün Saklar, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devame diyor? İşte Dilgün Saklar...

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Mimarın Tersi Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Mimarın Tersi Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mine Kavasoğulları tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Arden Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Üçtepe tarafından kuruldu.

Avınçsal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avınçsal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Avınçsal tarafından kuruldu.

Saygın Özdeniz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Saygın Özdeniz Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Saygın Özdeniz tarafından kuruldu.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Dilgün Saklar mimarlık Haberi

Dilgün Saklar mimarlık

Dilgün Saklar kimdir?

Dilgün Saklar, 1955 yılında Artvin'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da, lise öğrenimini İstanbul Çamlıca Kız Lisesi'nde tamamladı. 1979 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 


Mezuniyetinden sonra İnal Göral ile birlikte Şile'de 80 konutluk bir tatil sitesi projesi tasarladı. 1979 yılında Doğan Tekeli - Sami Sisa mimarlık bürosunda çalışmaya başladı. 


2004 yılına kadar aralıksız olarak firmada proje yöneticisi olarak çalıştı. 2004 yılında şirketin Tekeli - Sisa Mimarlık Ortaklığı olarak yeniden yapılanması ile beraber ortaklığa katıldı. 


YEM yayınları tarafından yayınlanan "Doğan Tekeli - Sami Sisa, Projeler - Yapılar, 1954 -1994" kitabını yayına hazırladı.


Mimar Dilgün Saklar projeleri

Avrupa Konutları (2009)

Majidi Mall Alışveriş Merkezi (2009)

KentPlus (2009)

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı Yeni Terminal Binası, İlave Apron, Kapalı Otopark ve Mütemimleri...