23 / 04 / 2024

dilovası imes toplu açılış

dilovası imes toplu açılış

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde faaliyet gösteren İMES Makine Organize Sanayi Bölgesi'nde (İMES OSB) 23 Kasım Cumartesi günü 33 fabrikanın açılışı ve 48 fabrikanın da temel atma töreni gerçekleşecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası projesiyle 651 ucuz konut geliyor! 

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için start verdi. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı! 651 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası kura çekilişi 10 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesinin kura çekilişini 10 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir projesinde yer alan 138 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Dilovası TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Dilovası TOKİ orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesinin başvurularını bugün itibariyle başlattı.

TOKİ Kocaeli Dilovası orta gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası orta gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli Dilovası Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kocaeli Dilovası projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli Dilovası projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ, Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı.

dilovası imes toplu açılış Haberi

dilovası imes toplu açılış


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla gerçekleşecek törene Müteşebbis Heyet Başkanı Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz ev sahipliği yapacak. 

İMES OSB hakkında bilgi veren Başkan Erboz, "Şu ana kadar yaklaşık 1,5 milyar dolar yatırım yapılan İMES Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde bugün itibariyle, 2180 kişiye istihdam sağlanıyor. Diğer fabrikaların da faaliyete geçmesiyle bu sayının 15 bin kişiye ulaşması bekleniyor. 215 orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşunun, çok yakın bir gelecekte üretimde olacağı OSB'mizde oluşturulacak ticaret hacminin 5 milyar dolar olacağı öngörülüyor." dedi. 


OSB bünyesinde yapımı tamamlanan, faaliyete geçen 33 fabrikanın toplu açılışı, 48 fabrikanın da temel atma töreni gerçekleşecek. 23 Kasım Cumartesi günü saat 13.30'da açılış töreni yapılacak olan tesisler şöyle; İnter...