26 / 04 / 2024

DISK

DISK

DISK'e bağlı Nakliyat-İş Sendikası'na üye oldukları için işten atılan Tepe Home işçileri. Şişli'de bulunan Cevahir AVM önünde eylem yaptı. Ardından AVM içerisinde bulunan Tepe Home mağazasından alışveriş yaparak kasayı kilitlediler.

DİSK: Asgari ücret yüksek enflasyon koşullarında yılda dört kez belirlenmeli!

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) asgari ücret zammına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. DİSK bu ay toplanacak Asgari Ücret Tespit Komisyonu öncesi, asgari ücrete ilişkin taleplerini madde madde açıkladı.

DİSK-AR resmen açıkladı! İşsiz sayısı 8.7 milyon oldu!

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Araştırma Merkezi (DİSK-AR), İşsizlik ve İstihdam Görünümü” raporuna göre, geniş tanımlı işsiz sayısı 8.7 milyona yükseldiğini açıkladı.

DİSK'ten yeni asgari ücret açıklaması: "Kamu ve özel sektör işçileri arasındaki ücret farkları ortadan kaldırılmalı" 

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin belirlenmesi sırasında, özel sektör ile kamu işçileri arasındaki maaş farklarının ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı. İşte detaylar..

DİSK başkanı Çerkezoğlu'ndan asgari ücret çağrısı! En az 13 bin 200 lira olmalı demişti, şimdi de bunu açıkladı!

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Türkiye'deki yüksek enflasyonun asgari ücreti etkilediğini belirterek gerçek enflasyona göre adil bir ücret talep etti. İşte ayrıntılar...

Asgari ücretin belirlenmesine ramak kala DİSK’ten açıklama geldi! İşte DİSK asgari ücret beklentisi!

Asgari ücret görüşmeleri başlarken, DİSK asgari ücret beklentisini açıkladı. İşte detaylar!

DİSK'ten asgari ücret değerlendirmesi! 1 Ocak 2023 asgari ücret hesabı...

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (DİSK) Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin alım gücünün olağanüstü düştüğünün altını çizerek, asgari ücret değerlendirmesi yaptı.

İşte DİSK'in asgari ücret zammıyla ilgili tüm talepleri!

Asgari ücrete yapılacak zammın açıklanmasına saatler kala DİSK de 10 maddelik bir talep formu yayınladı.

Uzmanlardan dikkat çeken kripto para uyarısı!

Thodex yöneticisi, 2 milyar doları yurt dışına küçük bir harici disk ile kaçırdı. "Soğuk cüzdan" şeklinde isimlendirilen bu cihaz, kripto paraları muhafaza ediyor, depoluyor ve koruyor. Peki kripto paranın kasası nasıl kullanılıyor? İşte kripto parayla ilgili detaylar...

Türk-İş, Hak-İş ve DİSK'ten asgari ücret açıklaması!

Türk-İş, Hak-İş ve DİSK, yeni yılda geçerli olacak asgari ücretin insan onuruna yaraşır geçinmeyi sağlayacak bir seviyede olması gerektiğini belirtti.

DİSK: Asgari ücret net 3 bin 800 lira olmalı!

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, 2021 yılı asgari ücretinin net 3 bin 800 bin lira olmalı dedi.

DİSK'in Çeşme'deki arsası acele kamulaştırılıyor!

Albassam Grup’un Yeni Çeşme projesi için 511 parselde acele kamulaştırma kararı verildi. Bölgede, DİSK'e ait 68 dönümlük arazi de bulunuyor. CHP İzmir Milletvekili Kani Beko kamulaştırmaya tepki gösterdi...

DİSK'ten inşaat raporu!

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Meclis İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği İnceleme Alt Komisyonu'na sunduğu İş Sağlığı ve Güvenliğinde Genel Yaklaşım Raporu'nu değerlendirdi.

Bosch Elektrikli El Aletleri performansıyla göz dolduruyor!

Bosch Elektrikli El Aletleri ürün portföyüne katılan yeni GWS 750 Professional avuç taşlama makinesi, 115 milimetrelik disk çapı, yüksek performansı, ergonomisi ve fiyat/performans oranıyla göz dolduruyor.

DISK Haberi

DISK

DISK'e bağlı Nakliyat-İş Sendikası'na üye oldukları için işten atılan Tepe Home işçileri. Şişli'de bulunan Cevahir AVM önünde eylem yaptı. Ardından AVM içerisinde bulunan Tepe Home mağazasından alışveriş yaparak kasayı kilitlediler. Nakliyat-lş Sendikası üyesi Tepe Home işçilerinin eylemine direnişteki Zet Farrna ve BEDAŞ işçileri ile DİSK Genel Başkanı Kani Beko destek verdi. Eylemde işçiler "Taşeron cehennemine teslim olmayacağız. Yaşasın Tepe Home direnişimiz" yazılı pankartı açtı. Eylemde sık sık "Tepe Home işçisi yalnız değildir", "Sendika hakkımız söke söke alırız" sloganları attı. Eylemde konuşan Nakliyat-İş Genel Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu, Tepe Home işçilerinin haklı mücadelesinde beraber olduklarını...