28 / 03 / 2024

Disney Magic Yolcu Gemisi ücret

Disney Magic Yolcu Gemisi ücret

2 bin 600 yolcu kapasiteli gemi, büyük bölümü çocuk ve gençlerden oluşan yolcularının yanı sıra, Mickey ve Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy gibi Disney kahramanlarıyla bu yıl yine Ege Ports Kuşadası Limanı'na yanaştı.

Havayolu yolcu sayısı 128 milyonu geçti!

Havayolu yolcu sayısı, eylülde 17 milyona ulaştı. Yılın 9 ayında toplam yolcu sayısı 128 milyonu geçti. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, eylül ayına ait havayolu yolcu ve uçak trafiği istatistiklerini açıkladı.

Havayolu yolcu sayısı, Eylül'de 17 milyonu aştı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, eylül ayına ait havayolu yolcu ve uçak trafiği istatistiklerini açıkladı. Havayolu yolcu sayısı, eylülde 17 milyona ulaştı. Yılın 9 ayında toplam yolcu sayısı 128 milyonu geçti...

Havayolu yolcu sayısı 128 milyonu aştı!

Havayolu yolcu sayısı, eylülde 17 milyona ulaştı. Yılın 9 ayında toplam yolcu sayısı 128 milyonu geçti. Türkiye geneli havalimanlarında eylülde 161 bin, 9 ayda ise 1 milyon 269 bin uçağa hizmet verildi.

TAV Havalimanları'nın yolcu sayısı yüzde 14 arttı!

Şirket tarafından gönderilen açıklamadaki bilgilere göre, aynı dönemde uluslararası yolcu sayısı yüzde 15 artışla 5.58 milyon olurken, iç hat yolcusu sayısı yüzde 14 artışla 3.69 milyon oldu.

Bayram yolcu rekoru getirdi!

Atatürk Havalimanı, Kurban Bayramı tatilinin başladığı 3 Ekim Cuma günü yolcu rekoru kırdı. Bin 326 uçağın iniş-kalkış yaptığı havalimanını arife günü 165 bin 71 yolcu kullandı.

Antalya'ya ilk 9 ayda 45 kruvaziyer ile 134 bin yolcu geldi!

Port Akdeniz Antalya Limanı Genel Müdürü Özgür Sert, “Antalya Limanı’na ilk 9 ayda 45 kruvaziyer ile 134 bin yolcu geldi, yıl sonuna kadar 170 bin yolcuya ulaşacağımızı ümit ediyoruz” dedi...

Atatürk Havalimanı bayramının birinci günü 165 bin 71 yolcu ile rekor kırdı!

Atatürk Havalimanı, Kurban Bayramı tatilinin başladığı 3 Ekim Cuma günü yolcu rekoru kırdı. Bin 326 uçağın iniş-kalkış yaptığı havalimanını arife günü 165 bin 71 yolcu kullandı...

İstanbul Metrosu'nda raydan çıkan vagonda bir yolcu yaralandı!

İstanbul Metrosu ' nda raydan çıkan vagonda bir yolcu yaralandı. Kaza dün sabah, Seyrantepe - Sanayi Mahallesi bağlantı metrosunda, tünel çalışmalarının yapıldığı bölgede meydana geldi...

Bu bayram otogarlarda görülen yolcu yoğunluğu beklenmiyor!

Bu yıl Kurban Bayramı tatilinin kısa olması, hafta içine denk gelmesi ve yaz tatilinin yeni bitmiş olmasından ötürü bayram öncesi özellikle büyükşehir otogarlarında önceki bayramlarda görülen yolcu yoğunluğunun beklenmediği bildirildi...

THY'nin yolcu sayısı yüzde 15 arttı!

THY Ocak-Ağustos 2014 Trafik Verileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı. Türk Hava Yolları (THY), Ocak-Ağustos döneminde yolcu sayısını yüzde 14,8 artışla 36,4 milyona yükseldi.

THY yolcu sayısı yüzde 14,8 arttı!

THY Ocak-Ağustos 2014 Trafik Verileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı. Türk Hava Yolları (THY), Ocak-Ağustos döneminde yolcu sayısını yüzde 14,8 artışla 36,4 milyona yükseldi.

Dubai'de120 milyon yolcu kapasiteli havalimanı inşa ediliyor!

İstanbul'da yapımı devam eden Üçüncü Havalimanı’na Körfez'den dev bir rakip çıktı. Dubai Emiri, tamamlandığında 200 milyon yolcu kapasiteli olacak dünyanın en büyük havalimanının yapımı için harekete geçti.

Havayolu yolcu sayısındaki artış sürdü!

Ağustos ayında 19 milyon, yılın 8 ayında ise 110 milyondan fazla yolcu havalimanlarından hizmet alırken, toplam uçak trafiği, bir önceki yılın Ağustos ayına göre yüzde 9,9 artışla 143 bin 62 oldu.

Disney Magic Yolcu Gemisi ücret Haberi

Disney Magic Yolcu Gemisi ücret


Kuşadası Limanı, "Disney Magic" adlı dev eğlence gemisine ev sahipliği yaptı. Türkiye'yi ilk defa 2013 yazında ziyaret eden 2 bin 600 yolcu kapasiteli gemi, büyük bölümü çocuk ve gençlerden oluşan yolcularının yanı sıra, Mickey ve Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy gibi Disney kahramanlarıyla bu yıl yine Ege Ports Kuşadası Limanı'na yanaştı.  


Disney Magic Yolcu Gemisi Türkiye Tur Acentesi Ali Kuluyever, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2 bin 600 yolcu için özel gezi turları ve animasyon gösterileri hazırladıklarını söyledi.  


Düzenledikleri tur programlarıyla yolcuların Türkiye'den memnuniyetle ayrılmasını hedeflediklerini dile getiren Kuluyever,   


"Ege Ports Kuşadası Limanı'na 2013 yılında 2 sefer düzenleyen Disney Magic Gemisi, 2014 yılında sefer sayısını 4'e çıkardı. Gemi yönetimi ve yolcularının memnun ayrılması için yoğun çaba harcadık. Misafirler için planlanan...