29 / 03 / 2024

Divan Talya açılacak mı

Divan Talya açılacak mı

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Divan Talya Oteli'nde son dakika gelişmesi: İnşaat ruhsatının iptali için dava açıldı! 

Divan Talya Oteli'nin yeniden inşası ve ve Konferans Merkezi'nin yenilenmesi projesi çerçevesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Antalya Divan Talya Otel'e inşaat izni çıktı!

Muratpaşa Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. ANTALYA'nın ilk 5 yıldızlı oteli Divan Talya Otel, 5 kat olarak yeniden yapılabilecek.

Divan Talya Otel yeniden mi açılıyor?

Antalya'nın 40 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli olarak açılan Divan Talya, kapısına kilit vurduğu Mayıs 2013'ten bu yana kaderine terk edildi.

Gothard Tüneli 1 Haziran 2016'da açılacak!

Kuzey Avrupa'yı İsviçre üzerinden İtalya'ya bağlayacak olan 57 kilometre uzunluğundaki Gothard tüneli tam bir yıl sonra 1 Haziran 2016'da hizmete açılacak.

57 kilometrelik Gothard tüneli 2016'da açılacak!

Kuzey Avrupa’yı İsviçre üzerinden İtalya’ya bağlayacak olan 57 kilometre uzunluğundaki Gothard tüneli tam bir yıl sonra 1 Haziran 2016’da hizmete açılacak.

Divan Adana bu yıl açılacak!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Adana'nın Seyhan ilçesinde inşa ettiği Divan Adana bu yııln ikinci çeyreğinde açılacak. Otelle ilgili tüm gelişmeler kamuya açıklanacak.

Divan Pastanesi Katar'da açılacak!

Yurt dışında ilk Divan Pastanesi Katar’da açılacak. 2015 yılında Katar’da 5 pastane hizmete girecek. Katar’ın ardından Suudi Arabistan gelecek. Hedef 5 yılda Ortadoğu’da 25 pastane.

Şişli'de İtalyan Koleji açılacak!

İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Gianpaolo Scarante, İtalyan Koleji'nin iki toplumu birbirine yakınlaştıracağını söyledi. Şişli Bilimsel Eğitim Kurumları tarafından Şişli'de açılacak İtalyan Koleji'nin tanıtımı, Venedik Sarayı'nda yapıldı.

Seramiksan Avrupa ve ABD pazarına açılacak!

Seramiksan ve Rondine Group, bu stratejik ortaklık sayesinde Avrupa ve Uzakdoğu'da gücünü artıracak. 6 ay önce başlayan ortaklıkla İtalyanlar Türkiye ve Ortadoğu'ya, Seramiksan ise İtalya başta olmak üzere Avrupa pazarına ve Amerika'ya açılacak.

Üsküdar metrosu ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası’ndan Avrupa’ya geçişin iskelesi görevi gören Üsküdar yeni metro yatırımları ile ulaşımda önemli bir rol üstlenecek. Peki ya Üsküdar metrosu ne zaman açılacak, güzergahları ne olacak? İşte cevabı…

Ankara İstanbul hızlı tren hattı ne zaman açılacak?

Ankara-İstanbul arası yolculuk süresini 3 saate indirecek olan Ankara İstanbul hızlı tren hattı ne zaman açılacak merak konusu. İşte uçak ile rekabet edecek hızlı tren hattının tüm ayrıntıları…

Divan Talya Oteli için Büyükşehir Meclisi'nden 25.50 metre yükseklik onayı çıktı!

Antalya’nın 38 yıl önce açılan ve 8 ay önce kapanan ilk 5 yıldızlı oteli Divan Talya’ya Muratpaşa Meclisi’nden Büyükşehir Meclisine gönderilen 25.50 metre yükseklik izni Danıştay’ın kararı beklenmeden verildi...

Divan Talya açılacak mı Haberi

Divan Talya açılacak mı

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş, Antalya'da bulunan ve 13 Mayıs 2013 yılında faaliyetlerine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı aldığını açıkladı.

Dünya'da yer alan habere göre; Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleriyle beraber diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasıyla ilgili çalışmaların başlatılmasına, bu çalışmalar kapsamında kamu kurum kuruluşları ve üçüncü kişiler nezdinde gerekli işlemlerin yapılmasına karar verildiği kaydedildi. 

Divan Talya Oteli'nin ve Konferans Merkezi'nin bulunduğu Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, 28435 ada 1 ve 2 parsellerdeki parselasyon neticesinde T.C Maliye Hazinesi adına tescil edilen toplam yaklaşık 600 metrekarelik alanların satın alınacağı ve 28435 ada 1 ve 2 parseller ile 68 ada 58-60-61-62-65 parsellerdeki inşaatla...