18 / 04 / 2024

Diyarbakır 5 yıldızlı otel

Diyarbakır 5 yıldızlı otel

Arzu, Diyarbakır'ın huzura kavuşması halinde yatırıma uygun olduğunu ifade ederek, "Diyarbakır'da şu anda yapımı devam eden 4 tane 5 yıldızlı otel var ama mevcut otellerde bile turizm potansiyeli yok. " dedi.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

5 yıldızlı otel icradan satılacak! İşte dudak uçuklatan fiyatı

Antalya'nın Kemer ilçesinde 11 bin metrekare alan üzerine kurulu 5 yıldızlı otel icradan satılacak. İşte denize sıfır konumdaki Palmet Beach Resort Hotel'in özellikleri...

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Hakkâri Yüksekova'da 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Hakkari'de devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kente yapılan yatırımlar arasında 5 yıldızlı otel inşası da bulunuyor.

Ordu’ya 5 yıldızlı otel yatırımı!

İş insanı Naci Şanlıtürk, Ordu’da 5 yıldızlı otel inşa edecek.İnşaatı başlanan otelin önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanıyor.

Ordu Çambaşı'na 5 yıldızlı otel!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediyor.

Özak GYO'dan Antalya'ya 5 yıldızlı otel projesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), turizmde hedef büyüttü. Bölgeye 5 yıldızlı otel yatırımı yapacak şirket, projesinin inşaat yapı ruhsatını aldı.

Nevşehir'e 5 yıldızlı yeni otel yatırımı!

Nevşehir'in Camii Cedid Mahallesi'nde inşa edilen 5 yıldızlı yeni otel hizmete açıldı. 400 yataklı yeni otelin bölge turizmine katkı sağlayacağı açıklandı.

Oğlakçı Turizm'den Fethiye'ye 5 yıldızlı otel!

Oğlakçı Turizm, 9 milyon TL yatırım bedeli ile 5 yıldızlı Lykia Botanika Beach & Fun Club Oteli Muğla Fethiye'de hayata geçiriyor..

Japon Okura'dan Kapadokya'ya 5 yıldızlı otel!

Japonya’nın otel devi Okura, Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyü’ne, 5 yıldızlı otel yapıyor. Şirket, otele 15 milyon euro’nun üzerinde bir yatırım yapıldığını açıkladı.

Turan Bulak Fındıklı'da 5 yıldızlı bir otel yapacak!

Ünlü işadamı Turan Bulak, inşaat sektöründe yaşanan gelişime rağmen üretim ve sanayi konusunda aynı büyümenin gerçekleşmediğini ifade ederken, Fındıklı'da 5 yıldızlı bir otel yapmak istediklerini de sözlerine ekledi

Diyarbakır 5 yıldızlı otel Haberi

Diyarbakır 5 yıldızlı otel

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, "Ülkemizdeki insanımızın huzur ve güvenini sağlama konusunda ciddi adımlar atılıyor, bundan sonra da atılacak. Ama huzur ve güveni sağlarken demokrasiden, şeffaflıktan, birlikte yaşama kültüründen ve insan haklarından da asla taviz vermeyeceğiz" dedi.


Bakan Arzu, bir otelde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun (TKDK) "IPARD l Yatırımlarının Sözleşme İmzalama Töreni ve IPARD II Tanıtım Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, terör olaylarının bölgenin turizmi ile yatırımlarını olumsuz etkilediğini belirterek, şiddet, terör ve çatışmalı ortam bir an önce bitmesini diledi.


Yöre insanının da bölgeye ve ülkeye huzur ortamı gelmesini istediğine işaret eden Arzu, "İnşallah el birliğiyle yapacağımız çalışmalarla Diyarbakır'a, bölgemize getireceğimiz huzur ve istikrar ortamı ile Diyarbakır'ı hak ettiği yere, eski günlerine götüreceğiz" diye konuştu.


Arzu, Diyarbakır'ın huzura kavuşması halinde...