26 / 04 / 2024

diyarbakır kamulaştırma alanları

diyarbakır kamulaştırma alanları

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Ağırbaş, ilde 2 bin 314 dersliğin yapımının sürdüğünü hatırlatarak, "5 yıl içerisinde ilin normal eğitim için ihtiyaç duyacağı derslik sayısı 4 bin" dedi...

Kamulaştırma nedir? Kamulaştırma nasıl yapılır?

Kamulaştırma nedir, kamulaştırma nasıl yapılır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte merak edilenler!

Kırıkkale Keskin için kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili, Keskin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Hatay Kırıkhan için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Kırıkhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Çankırı Çerkeş için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili, Çerkeş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Çankırı Çerkeş için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı Korgun ve Ilgaz için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili, Korgun ve Ilgaz sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Çankırı Korgun ve Ilgaz için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırıkkale Keskin için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Keskin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kırıkkale ili Keskin ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kahramanmaraş Andırın için acele kamulaştırma kararı!

Kahramanmaraş ili Andırın ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Iğdır için acele kamulaştırma kararı!

Iğdır ili, Merkez, Karakoyunlu, Aralık ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı ve Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ve Kastamonu illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili Yapraklı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay'da acele kamulaştırma yapılacak yatırımlar TBMM'de!

3103 sayılı Cumhurbaşkanı Kararına göre Hatay ilinde acele kamulaştırma yapılacak yatırım ve ilgili alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır için acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

diyarbakır kamulaştırma alanları Haberi

diyarbakır kamulaştırma alanları


Diyarbakır'da eğitimdeki en büyük sorunu olarak belirtilen derslik ihtiyacı, bu konuda hazırlanan projelerle birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte haftasonu kenti ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya dosya olarak sunuldu.


İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Ağırbaş, düzenlediği basın toplantısında, ilde 16 bin 500 öğretmenin görev yaptığını, 78 branşta 2 bin 900 öğretmene daha ihtiyaç bulunduğunu söyledi.


İldeki öğretmen ihtiyacının Türkiye'deki ihtiyaca paralel olduğunu belirten Ağırbaş, din kültürü ve ahlak bilgisi, rehberlik, Türkçe, sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği, imam hatip meslek dersleri, ilköğretim, matematik ve İngilizce branşlarında yaklaşık 2 bin, geriye kalan 70 branşta ise 900 öğretmene ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.


-Derslik ihtiyacı


İlde yatırım programına alınan 190 projenin olduğunu ve bu projelerin 2 bin 314 dersliği içerdiğini bildiren Ağırbaş, projeden şu...