18 / 04 / 2024

diyarbakır Kantar Köprülü Kavşağı

diyarbakır Kantar Köprülü Kavşağı

Diyarbakır'da Kantar Köprülü Kavşağı toplu açılış töreni yapıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır' da yer alan Kantar Köprülü Kavşağı toplu açılış töreninde konuş ma yaptı...

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Aşiyan Köprülü Kavşağı yükseliyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı'nın inşaatı tam gaz!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Köprülü Kavşağı projesi bütün hızıyla sürüyor.

Şanlıurfa'nın köprülü kavşakları asfaltlanıyor!

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu en asgariye düşürmek için Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda 2 adet köprülü kavşağın yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar bugün açılıyor!

Abideden Diyarbakır yolu istikametine doğru yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda bugün bitecek kiriş monte çalışmalarının ardından güzergah bugün trafiğe kısmen açılıyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşakların isimleri belirlendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu üzerinde yapımı kısa sürede tamamlanacak olan köprülü kavşaklara '15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı' ve '15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı' isimlerini vereceklerini söyledi.

Şahinbey Köprülü Kavşağı açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karataş bölgesindeki “Şahinbey Köprülü Kavşak” ın açılışını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak yaptı.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu istikametinde yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda pazar günü kısmen bitecek çalışmaların ardından güzergahın Pazartesi günü trafiğe açılacağını söyledi.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşak projeleri tamamlanıyor!

Şanlıurfa- Diyarbakır yolu güzergahında yapımına devam edilen köprülü kavşaklarda incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, "Çalışmalarımız sona yaklaşıldı, vatandaşlarımızdan az daha sabır bekliyoruz" dedi.

Kocaeli Çayırova OSB Köprülü Kavşak inşaatında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova OSB Köprülü Kavşak bölgesinde inşaa çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kuşadası Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Sabri Mumcu ve Kadınlar Denizi caddeleri üzerine yaptırılan Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı.

diyarbakır Kantar Köprülü Kavşağı Haberi

diyarbakır Kantar Köprülü Kavşağı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kantar Köprülü Kavşağı toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada öne çıkan bazı başlıklar şöyle:


"Yüzyıl önce bu topraklarda adeta cetvelle sınırlar çizildi ama bizim muhabbetimize sınır çizemezler. Bizim ortak tarihimize, ortak medeniyetimize, ortak geleceğimize sınır çizemezler. Bizim gönüllerimizi hiçbir zaman birbirinden ayıramazlar. Bunu böyle bileceğiz, onun için rahat olacağız ve geleceğe aynı aşkla, aynı inançla yürüyeceğiz"


"Diyarbakırlı kardeşim, Kürt kardeşim, Türk kardeşim, Zaza kardeşim, Arap kardeşim, bu Cumhuriyet senin Cumhuriyetindir. Bu Cumhuriyet ne kadar İzmirlinin ne kadar İstanbullunun ne kadar Ankaralının Cumhuriyetiyse işte o kadar da senin Cumhuriyetindir, bu devlet senin devletindir, bu bayrak senin bayrağındır, sen herkes gibi, 76 milyon gibi bu ülkenin öz be öz vatandaşı, bu Cumhuriyet'in, bu vatanın, bu bayrağın, bu devletin sahibisin"


"Zalimin değil,...