25 / 04 / 2024

Diyarbakır otobüs

Diyarbakır otobüs

Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği 'nin (DİSİAD) toplantısında konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, yakında Hafif Raylı Sistem ile ilgili müjdeli haber vereceklerini belirtti.

Diyarbakır'da ulaşım bayramın ilk günü ücretsiz!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı otobüsler, Otobüs İşletme Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı’nın birinci günü kent merkezinde ve ilçelerde yolucuları ücretsiz taşıyacak. Kurban satış ve kesim yerleri belirlendi....

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Personel alım ilanını yayımladı!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Diyarbakır'da yıkılan binalardaki kusurlara ilişkin gözaltı sayısı 53'e çıktı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan binalarla ilgili "yapım kusurları ve kolon kesme" iddialarına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 53'e çıktı.

Depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından yayınlanan resmi verilere göre, depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu! İşte ayrıntılar...

Otobüs şoförü olmak isteyen gençlere müjde! Ehliyet yaş sınırı indirildi!

Büyük otobüs şoförü olmak isteyip de, yaşı tutmayanlara müjdeli haber geldi. Türkiye genelinde gençlerin iş hayatına katılımının sağlanması ve şoför açığının kapatılması amacıyla büyük otobüs kullanacak sürücülerde ehliyet yaş sınırının indirildiği duyuruldu.

En ucuz otobüs bileti nasıl alınır? Ucuz otobüs bileti alma tüyoları...

Dilediğiniz gün ve saatte yolculuk yapma olanağı sunan otobüslerde uygun fiyata bilet bulmak mümkün. Peki en ucuz otobüs bileti nasıl alınır? 

Diyarbakır için acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 4. Etap ihalesi 18 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yaplacak.

Diyarbakır Mimarlar Odası'ndan 'Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulsun' çağrısı!

TMMOB’a bağlı Diyarbakır Mimarlar Odası, koronavirüs salgını sürecinde şantiyelerde gerekli önlemlerin alınmadığına dikkat çekerek, devam eden çalışmaların toplum ve kent sağlığı açısından durdurulması yönünde çağrıda bulundu...

TOKİ Diyarbakır 4. Etap 397 konut ihalesi 18 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 3. Etap ihalesi 13 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 3.Etap 417 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu 1. Etap ihalesi 11 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 635 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Emekli otobüs şoförü kiracılarından kira almayacak!

Kastamonu İğdir köyünde maaşı ve evinin altındaki iki dükkandan aldığı kira bedeli ile geçinen emekli otobüs şoförü Dursun Kaderli, koronavirüs sebebi ile işleri azalan kiracılarına, bir ay kira istemediğini belirtti.

Diyarbakır otobüs Haberi

Diyarbakır otobüs

Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği`nin (DİSİAD) 6 ayda bir yaptığı istişare toplantısına siyasetçilerden bürokratlara, iş dünyasından bankacılara kadar pek çok kesimi bir araya getirdi. Toplantıda 

Greenpark Otel'deki toplantıda konuşan DİSİAD Başkanı Burç Baysal, "Sağlıklı bir Diyarbakır'ın Türkiye'ye ve genel olarak Ortadoğu'ya güneşli günler getireceğini düşünüyoruz" dedi. Çözüm sürecinde görev alan aktörlerin kendilerini umutlandıran beyanatlarının olduğunun altını çizen Baysal, "İmralı heyeti içinde yer alan HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in dediği gibi 'Çok iyimseriz'. Akabinde Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın 'Tren rayına oturdu' açıklaması da bizleri son derece ümitlendirdiğini söylemek isteriz" diye konuştu. 

Toplantıda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, son Büyükşehir Belediye Yasası'nın kısıtlı bir imkan ortaya çıkardığını ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kez Yerel Ekonomiyi Güçlendirme Daire Başkanlığı kurduğunu söyledi....